account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Nijmegen

Humphrey's Nijmegen

Wilt u gezellig uit eten in Nijmegen? Dan is Humphrey's Restaurant Nijmegen echt iets voor u en uw gezelschap. In de oudste stad van Nederland bevindt zich ook de oudste vestiging van Humphrey’s. Begin 1990 opende Humphrey’s aan de Waalkade in Nijmegen haar eerste eetgelegenheid. Na 29 jaar is deze vestiging naar Mariënburg 59 verhuisd.

De gevel van het monumentale pand waar het vroegere filmhuis Cinemariënburg gevestigd was, is ongewijzigd gebleven. Authentieke elementen als glas-in-lood, tegeltjes en granieten vloeren zijn behouden. Het pand heeft als extra accent een grote glazen uitbouw gekregen waardoor de authentieke sfeer met een moderne uitstraling wordt gecombineerd. De locatie biedt circa 200 zitplaatsen binnen en is voorzien van airco. Op het terras zijn circa 80 zitplaatsen. Bij Humphrey’s Nijmegen is het nu ook mogelijk om te lunchen en te borrelen!

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal 3-gangen menu samengesteld. Humphrey’s heeft inmiddels 17 vestigingen door heel Nederland.

Wilt u iemand een gezellig avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een cadeaukaart van Humphrey's.
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jeannet Kornelis

Geweldig gegeten en een prachtige ambiance

za 25 januari 2020

C. uit Heilig Landstichting

Vriendelijke en behulpzame bediening. Super mooi restaurant. En een menu met voor ieder wat wils. Ook voor de vegetariërs onder ons.

vr 17 januari 2020

Henk Langenhuijzen

Oke

vr 17 januari 2020

Diana Vogel

Leuk restaurant, aardig oersoneel, wij.komen zeker terug 👍

vr 17 januari 2020