account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Nijmegen

Humphrey's Nijmegen

Wilt u gezellig uit eten in Nijmegen? Dan is Humphrey's Restaurant Nijmegen echt iets voor u en uw gezelschap. In de oudste stad van Nederland bevindt zich ook de oudste vestiging van Humphrey’s. Begin 1990 opende Humphrey’s aan de Waalkade in Nijmegen haar eerste eetgelegenheid. Na 29 jaar is deze vestiging naar Mariënburg 59 verhuisd.

De gevel van het monumentale pand waar het vroegere filmhuis Cinemariënburg gevestigd was, is ongewijzigd gebleven. Authentieke elementen als glas-in-lood, tegeltjes en granieten vloeren zijn behouden. Het pand heeft als extra accent een grote glazen uitbouw gekregen waardoor de authentieke sfeer met een moderne uitstraling wordt gecombineerd. De locatie biedt circa 200 zitplaatsen binnen en is voorzien van airco. Op het terras zijn circa 80 zitplaatsen. Bij Humphrey’s Nijmegen is het nu ook mogelijk om te lunchen en te borrelen!

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal 3-gangen menu samengesteld. Humphrey’s heeft inmiddels 17 vestigingen door heel Nederland.

Wilt u iemand een gezellig avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een cadeaukaart van Humphrey's.
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Voor ieder wat wils on dit gezellig ingerichte restaurant. Heerlijk eten, voor een zeer sympathieke prijs, in een prettig tempo opgediend. En o wat een opluchting: ook nog eens erg goede accoustiek. Eindelijk weer eens een restaurant waar je elkaar ook weer eens kunt verstaan. De drankjes vonden we wel aan de prijs. Voor dat geld mag het glas wel wat voller. Maar we komen zeker terug.

ma 09 december 2019

M. uit Gendt

Nvt

zo 08 december 2019

Shawny Vd list

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

di 03 december 2019

Bianca Hendriks

Het blijft voor ons het restaurant met een variabele 3gangenmenu die elk seizoen weer kwalitatief hoog blijft en ontzettend heerlijk is. We genieten er steeds van de lekkerste maaltijden.. Een restaurant waar we ook steeds terugkomen met familie en vrienden. 👍

za 23 november 2019