account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Hunker

Restaurant Hunker

Hunker jij naar lekker eten en drinken met een goed gezelschap. In een modern en gezellig restaurant waarbij iedereen zichzelf is en geniet van verrassende gerechten uit de open keuken. Wij hunkeren er naar om dit voor jullie te verzorgen met veel passie en plezier! Voor meer informatie, bezoek onze website.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Monique Heinemans

Inmiddels bestaat de zaak al een jaar en waren wij voor de derde keer te gast. Alles klopt hier gewoon. Van de hartelijke ontvangst tot de keuzes en hoge kwaliteit van de gerechten, de vaak verrassende bijpassende wijnen, de tussenpozen tussen de gerechten, de kennis van het personeel, de prijs, enz. We hebben genoten van een heerlijke avond en komen zeker terug!

za 09 november 2019

Cristel Lenssen

In een woord...WOW. Genieten van begin tot eind. Prachtige borden met ware kunstwerkjes en smaaksensaties....perfecte wijnen erbij! Wij komen zeer zeker terug

vr 08 november 2019

D.

Gisteren voor de eerste keer bij Hunker gegeten: verrassende, gevarieerde gerechten en heerlijke smaken! Daarnaast fijn zitten in een gezellige en relaxte sfeer. Een van mijn tafelgenoten heeft een allergie, waar op bijzonder aandachtige wijze rekening mee werd gehouden. Al met al: aanrader, wij komen zeker terug!

vr 08 november 2019

M.a.m. Valks

Erg lekker gegeten, goede uitleg bij elke wijn en elk gerecht.

za 02 november 2019