account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ysbrantsz

Ysbrantsz

In het hartje van Hoorn aan het plein de Roode Steen is Boutique Hotel Restaurant Ysbrantsz te vinden. Ysbrantsz opende 2020 zijn deuren en is sindsdien een plek om thuis te komen. Een plek voor een kopje koffie, een gezellig diner, een werkbespreking of een overnachting in één van zijn historische kamers. Alle hotelkamers zijn uniek en hebben hun eigen karakteristieke details en inrichting. Of er nu wordt gekozen voor de royale kamer met bad en uitzicht op de tuin of de kamer met het hoge plafond en mooie houten balken, iedere kamer is met veel aandacht en oog voor detail ingericht. In het restaurant verwelkomt Ysbrantsz zijn gasten graag voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. De keuken staat onder leiding van chef-kok Tom Tros. Op de regelmatig wisselende kaart zijn verfijnde gerechtjes te vinden, er wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit het seizoen en uit de omgeving.
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jeanette Schermer

We waren verrast door de mooie gerechten!!! Prachtig van kleur en smaak Parelhoen super Mals met krokant korstje

di 12 oktober 2021

M.

Sfeervol restaurant, heerlijke gerechten in mooie porties op prachtig opgemaakte borden, zeer gastvrije, enthousiaste en kundige bediening. Een aanwinst voor Hoorn!

vr 08 oktober 2021

Monique Haver

Het was voor mijn vriendin en mij de eerste keer. Prachtige plek. Erg sfeervol. Heerlijk eten. Ik had een heerlijke en originele steak tartaar sandwich. Bediening erg vriendelijk. Voor herhaling vatbaar. Mooi pareltje in het centrum.

do 07 oktober 2021

M.

het diner was heerlijk en de prijs past bij de kwaliteit. Voor de wijn allezins redelijke per glas prijzen. Leuke setting, fijne bediening en heel goed eten/drinken

wo 06 oktober 2021