account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Il Capriani Antwerpen

Il Capriani Antwerpen

Na Il Capriani in Edegem, Il Capriani in Turnhout en de eerste steenlegging van Il Capriani Lakeside, kondigen we met veel plezier de opening van onze nieuwe zaak aan. Op een steenworp van het MAS, ligt ons gloednieuw restaurant.

De officiële opening van ons nieuwe restaurant vond plaats op 4 december 2014.

In ons nieuwe restaurant serveren we uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service: daar staan we voor. Op zonnige dagen waant u zich in het zuiderse Italië terwijl u nipt aan een lekker glaasje prosecco. Reserveer nu eenvoudig uw tafel op onze site. Smakelijk!
  • Italiaans
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.3

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 7.1/10   Service
  • 7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Deurne

Helemaal niets op aan te merken. We werden onmiddelijk bij het binnenkomen begroet en kregen onze tafel toegewezen. Het was een vriendelijke & correcte bediening. Ook de maaltijd viel zeer goed in de smaak! We keren zeker nog terug.

vr 05 april 2019

D.

Weer super lekker gegeten en het personeel was ook nu weer heel vriendelijk. Een aanrader ! Wij gaan alleszins nog terug !

zo 30 december 2018

M. uit Deurne

we zijn hier al meerdere keren geweest het eten is gewoon super lekker en de bediening is heel vriendelijk een echte aanrader

zo 07 oktober 2018

Danny Flesch

Voor herhaling vatbaar,bedankt!

zo 13 mei 2018