account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

In De Balans

In De Balans

De 146 jaar oude verfwinkel "In De Balans" op de Kaasrui in Antwerpen is volledig omgebouwd tot een verfijnd gastronomisch restaurant.

Wat kan je er vinden? Waar jarenlang verfwinkel In De Balans zat, vind je nu een restaurant met dezelfde naam (de oude letters hangen trouwens nog altijd sierlijk aan de voorgevel). Op het menu gastronomische gerechtjes uit een combinatie van de Frans - Belgisch - Italiaanse keuken. Alles perfect in balans...

Uniek omdat: het interieur werd bijna volledig gesloopt en een luxueus, gezellig restaurant kwam in de plaats. Eerste blikvanger is de uitgebreide wijnkaart, met meer dan vijftig flessen uit de nieuwe en de oude wereld. In de open keuken staat chef Gennaro Miccio. De kaart is seizoensgebonden en licht, ideaal voor een romantisch diner in Antwerpen.

  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Italiaans
  • Terras
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frank De Vylder

TOPRESTAURANT !!!!!! We gingen er eten voor mijn echtgenote haar verjaardag; - SUPERLEKKER gegeten (We namen de zes-gangen menu) - Ongelofelijk vriendelijke bediening - Zeer mooie en gezellige zaak - Prijs/kwaliteit méér dan correct; We kregen (minstens) viermaal een assortiment lekkere broodjes (Met een lekkere kruidenolie), en een "pré-dessert"......wat eveneens verbluffend lekker was. Wanneer ik bij het thuiskomen constateerde dat ik mijn Btw-bonnetje vergat in de zaak, werd dit binnen het uur doorgemaild !!! Topservice, ZEKER voorherhaling vatbaar !!!

vr 16 oktober 2020

Philip Verneert

Tweede maal dat ik langskom en alweer een voltreffer. Wij gingen voor de vijf gangen menu met aangepaste wijnen, van in het begin tot het einde subliem. Ook de leuke ontspannen sfeer en vriendelijke bediening maken dit restaurant naar mijn mening een dikke aanrader!

za 26 september 2020

Paul Straelen

Was tijdje geleden maar hebben nog steeds enorm genoten van de combinatie van smaakvariatie en uiterst professionele service. Een waar genot... Paul & Maarten.

za 26 september 2020

Eveline Brussee

Zalig gegeten in fijne ontspannen admosfeer. Genieten van een romantisch avondje uit voor 2!

vr 25 september 2020