account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

IDRW - In Den Rustwat

IDRW - In Den Rustwat

Vroeger werd Restaurant In Den Rustwat liefkozend het ‘verversingslokaaltje’ genoemd. Dat is het eigenlijk nog steeds: als u ons restaurant verlaat, zorgen wij ervoor dat u zich een beter mens voelt.

IDRW huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam; de herberg stamt uit 1597 en heeft inmiddels een geschiedenis van maar liefst 400 jaar culinair genieten achter de rug. Lag de uitspanning destijds nog boven aan de Honingerdijk, in 1959 werd het pand verplaatst naar de huidige plek, naast Trompenburg Tuinen & Arboretum.

Veel authentieke items zijn bewaard gebleven; de tegelvloer is origineel, net als de Delfts blauwe tegeltjes aan de muur en het ‘ingezakte’ rieten dak is een regelrechte blikvanger. Sinds de heropening op 18 mei 1960 door burgemeester van Walsum is ons gastvrije en persoonlijke, stijlvolle en gastronomische ‘verversingslokaaltje’ een van de beste culinaire gelegenheden van Rotterdam.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

F. uit Rotterdam

We hebben heerlijk gegeten.

do 22 februari 2018

Ben Twigt

De service van het gehele "personeel"was zonder meer uitstekend te noemen

di 20 februari 2018

V. uit Rotterdam

Heerlijk geluncht! Was een spontane actie om bij IDRW te gaan lunchen en we hadden onze twee maanden oude baby bij ons. Dit was geen probleem en bediening was heel geduldig met ons. Waarbij was het eten heel lekker en de sfeer goed, ook al waren we op het laatst nog de enige gaste .

ma 19 februari 2018

M.

Bij IDRW hebben we altijd uitstekend gegeten. Ambiance is gezellig en rustig. Gastvrijheid en bediening zijn zeer plezierig. Altijd verrassende amuses.

ma 12 februari 2018