account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

IDRW - In Den Rustwat

IDRW - In Den Rustwat

Vroeger werd Restaurant In Den Rustwat liefkozend het ‘verversingslokaaltje’ genoemd. Dat is het eigenlijk nog steeds: als u ons restaurant verlaat, zorgen wij ervoor dat u zich een beter mens voelt.

IDRW huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam; de herberg stamt uit 1597 en heeft inmiddels een geschiedenis van maar liefst 400 jaar culinair genieten achter de rug. Lag de uitspanning destijds nog boven aan de Honingerdijk, in 1959 werd het pand verplaatst naar de huidige plek, naast Trompenburg Tuinen & Arboretum.

Veel authentieke items zijn bewaard gebleven; de tegelvloer is origineel, net als de Delfts blauwe tegeltjes aan de muur en het ‘ingezakte’ rieten dak is een regelrechte blikvanger. Sinds de heropening op 18 mei 1960 door burgemeester van Walsum is ons gastvrije en persoonlijke, stijlvolle en gastronomische ‘verversingslokaaltje’ een van de beste culinaire gelegenheden van Rotterdam.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag