account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

In 't Klein Stadhuis

In 't Klein Stadhuis

Prachtige locatie

Het Klein Stadhuis is een historisch beschermd gebouw in het centrum van de stad Ieper. Het is gelegen op de Grote Markt tegen het stadhuis. Kom gezellig tafelen in een sfeervol interieur.

Restaurant, café en tearoom

Restaurant, café en tearoom
Kom proeven van de overheerlijke keuken, laat u verrassen door onze uitgebreide selectie bieren of geniet tijdens de dag van een lekkere 'pannenkoek van het huis'.

Suggesties en acties

Suggesties en acties
Naast onze vaste waarden op de kaart werken we ook seizoensgebonden en presenteren we regelmatig nieuwe suggesties. Ook selecteren we telkens een 'bier van de maand'.

Verhuur van zaaltje

Verhuur van zaaltje
Bent u op zoek naar een zaaltje voor een verjaardag, familiebijeenkomst, ... of uw vereniging zoekt naar een ruimte om bijeen te komen? Wij beschikken over een zaaltje op het 2de verdiep.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Eve Sabbe

Waar voor je geld. Voldoende keuze. Lekker! Mooie inrichting. Centraal gelegen. Onzin, geen kwaadwillend personeel gezien. Een glimlach zelf geven doet wonderen. Eerste verdiep is niet geschikt voor mensen die moeilijk te been, helaas ook daar zijn de toiletten. Maar dat is nu eenmaal zo.

wo 20 oktober 2021

P.

de moeite waard om te lunchen.

di 19 oktober 2021

W.

I am so happy to be able to return to the restaurant after 15 months. The food and service is always good. I look forward to coming back soon.

do 14 oktober 2021

M.

zeer lekker gegeten, het personeel was vriendelijk, zeer tevreden

za 09 oktober 2021