accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

In 't Klein Stadhuis

Contact

Prachtige locatie

Het Klein Stadhuis is een historisch beschermd gebouw in het centrum van de stad Ieper. Het is gelegen op de Grote Markt tegen het stadhuis. Kom gezellig tafelen in een sfeervol interieur.

Restaurant, café en tearoom

Restaurant, café en tearoom
Kom proeven van de overheerlijke keuken, laat u verrassen door onze uitgebreide selectie bieren of geniet tijdens de dag van een lekkere 'pannenkoek van het huis'.

Suggesties en acties

Suggesties en acties
Naast onze vaste waarden op de kaart werken we ook seizoensgebonden en presenteren we regelmatig nieuwe suggesties. Ook selecteren we telkens een 'bier van de maand'.

Verhuur van zaaltje

Verhuur van zaaltje
Bent u op zoek naar een zaaltje voor een verjaardag, familiebijeenkomst, ... of uw vereniging zoekt naar een ruimte om bijeen te komen? Wij beschikken over een zaaltje op het 2de verdiep.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Super lekker gegeten🤣

za 26 november 2022

Ivo Platteau-Demeere

Erg genoten van onze maaltijd... aan democratische prijzen en in een aangenaam kader...

vr 18 november 2022

David Van Den Bosschr

Lekkere “snelle” lunch over de middag. Alles klopte… eten was lekker,prijs / kwaliteit is goed, bediening was goed,setting is leuk. Top 👌🏼

di 15 november 2022

K.

We verblijven in een B&B in Ieper en de eigenaresse raadde dit restaurant aan. In verband met de drukte rond 11 november even reserveerd. Alles was heelijk, het eten de wijn en het bier. Zeer vriendelijk personeel met goed advies over de bieren die bij de gerechten passen.

za 12 november 2022