accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

In 't Klein Stadhuis

Contact

Prachtige locatie

Het Klein Stadhuis is een historisch beschermd gebouw in het centrum van de stad Ieper. Het is gelegen op de Grote Markt tegen het stadhuis. Kom gezellig tafelen in een sfeervol interieur.

Restaurant, café en tearoom

Restaurant, café en tearoom
Kom proeven van de overheerlijke keuken, laat u verrassen door onze uitgebreide selectie bieren of geniet tijdens de dag van een lekkere 'pannenkoek van het huis'.

Suggesties en acties

Suggesties en acties
Naast onze vaste waarden op de kaart werken we ook seizoensgebonden en presenteren we regelmatig nieuwe suggesties. Ook selecteren we telkens een 'bier van de maand'.

Verhuur van zaaltje

Verhuur van zaaltje
Bent u op zoek naar een zaaltje voor een verjaardag, familiebijeenkomst, ... of uw vereniging zoekt naar een ruimte om bijeen te komen? Wij beschikken over een zaaltje op het 2de verdiep.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

We enjoyed our meal and drinks very much. Service was timely without being rushed. Quality of dishes very high and reflected local Belgian cuisine. Thank you for a great experience.

zo 14 augustus 2022

Ingrid Trommelen

Een heel mooie zaak lekker gegeten

zo 14 augustus 2022

P.

Lekker eten, gezellig om te zitten en heel vriendelijke mensen

za 13 augustus 2022

Claudine Ligneel

De perfecte locatie in de schaduw van de Lakenhallen, met zicht op de kathedraal. De gerechten waren zonder uitzondering tip top in orde: lekker, royale porties en een ongestoorde, maar vriendelijke bediening. Een adresje om te onthouden.

za 13 augustus 2022