accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Infraligne Borsbeek

Contact

Social media

Met een unieke methode mensen inspireren tot een blijvend fitter en gezonder leven
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.9/10Service
  • 9.1/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Borsbeek

Reeds vele jaren trouwe klant omdat oefenen daar een plezier is. Er wordt rekening gehouden met je fysieke conditie en (kleine) ongemakken. Erg goede begeleiding. Top!

di 11 oktober 2022

Tessa Van Broeck

Top Infraligne. Superlieve en professionele dames die je elke oefening uitleggen waardoor je het uiterste uit je lichaam kan halen zonder overbelasting mét een 'goed gedaan' op het einde van de reeks oefeningen. Indien nodig passen ze oefeningen aan naar gelang je fysieke ongemakken. Zelf vind ik netheid belangrijk en Borsbeek heeft het allemaal! De locatie is perfect bereikbaar. Dankjulliewel :)

wo 28 september 2022

Greet Swenden

Onze sessie was leuk en we werden zeer goed bijgestaan door Tina die ons met veel liefde door de oefeningen loodste. We zijn telkens zeer blij dat we geweest zijn want het doet ons deugd.

di 09 augustus 2022

L. uit Wijnegem

Zeer warm onthaal. Heel persoonlijke begeleiding tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Het was een aangename kennismaking met team infraligne Borsbeek. Ook een mooie en moderne studio met ruime, propere kleedhokjes en douches.

wo 29 juni 2022