no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Infraligne Eeklo

Infraligne Eeklo

Gegarandeerde mooie resultaten op vlak van afslanking, verbetering conditie en versteviging op de plaatsen waar jij dat wilt en spectaculaire vermindering cellulitis! Wij bieden verschillende programma's aan:
-RUGPROGRAMMA
-60+PROGRAMMA
-MAMA-PROGRAMMA
-KIDS-PROGRAMMA
-GELAATS-PROGRAMMA
-ANTICELLULITIS-PROGRAMMA
-MENOPAUZE-PROGRAMMA
Reserveer nu om uw droomfiguur eindelijk te bekomen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Anja Geirnaert

Voor een figuuranalyse te doen moet je als mens even kunnen vergeten dat je voor een wildvreemde letterlijk in je ondergoed moet gaan staan. Jara zorgde voor een no nonsense, recht door zee stijl met de nodige tijd en een manier van omgaan waardoor je die gene opzij zet. Je voelt dat men je serieus neemt en het goed met je meent. Voor een eerste contact is dat zeer belangrijk. Fijn!

wo 09 mei 2018

L. uit Zomergem

Goede begeleiding, duidelijke uitleg van de oefeningen en er wordt ook goed opgelet of de oefeningen juist uitgevoerd worden.

ma 16 april 2018

J. uit Kaprijke

Ik ben nog altijd dik tevreden anders zou ik geen 12jaar komen. We worden telkens verwent met een lekker stukje fruit en de begeleidingen zijn steeds goed dikke duim ! Houden zo!

vr 06 april 2018

S. uit Oosteeklo

Je wordt goed begeleid en als je eens iets minder bent afgevallen blijven ze je stimuleren. De oefeningen worden ook goed uitgelegt.

wo 04 april 2018