account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Infraligne Maasmechelen

Infraligne Maasmechelen

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W. uit Lanaken

Mijn diëtist (die bevriend is met de Cindy) raadde me Infraligne aan. Ik heb dan een figuuranalyse aangevraagd en meteen de dag erna werd ik opgebeld door zaakvoerster. Samen met haar besproken welke blessures ik heb opgelopen (bv op het werk) en hebben we een programma opgesteld. Tijdens het sporten kwam het voor dat ik een van de oefeningen niet goed kon uitvoeren. Ze, haar en haar collega's, zijn dan naar een alternatieve oefening gaan zoeken wat wel lukt. Ik ben nu meer dan een maandje bezig en al 10 kilo verloren. Ze motiveert/"jaagt" je om door te gaan. Daar staat 'jaagt', maar dit heeft een reden: de hartslag moet hoog blijven waardoor je gemakkelijker vet zult verbranden, Cindy vertelt je dit ook. Ze neemt haar tijd als ze je begeleidt tijdens het sporten. Zelfs wanneer iemand anders haar aandacht vraagt; wijkt ze niet van je af. Toegegeven: je gaat zweten, maar dat doe je in een infraroodcabine ook zonder dat je inspanningen uitvoert. Spoiler Alert: Het werkt echt ! De kilo's glijden ervan af.

ma 27 juli 2020

S. uit Rekem

Cindy doet haar werk super!

vr 17 juli 2020

P. uit Dilsen-Stokkem

In één woord “Waaaaauuuuuwwww” Zaakvoerdster met passie voor haar beroep. Altijd met een glimlach en van tijd tot tijd een aanmoedigend woord of grapje. Je wordt al spontaan blij als je er nog maar binnenkomt door het enthousiasme dat zij heeft. Nooit gedacht dat ik ooit een keertje zou gaan sporten met plezier. Bij haar is het meer dan sporten alleen. Het is net alsof je iedereen al jaren kent. Dus echt in één woord “waaaaaaauuuuuuwww”

za 04 juli 2020

K. uit Neeroeteren

Zeer professionele begeleiding door een coach met passie voor haar job.

di 23 juni 2020