account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Instroom Academy

Instroom Academy

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Karina Cuijvers

Niet alleen het eten was heerlijk, ook de service en de locatie waren top! Bovendien vind ik het een hartverwarmend project! Blij om er een deeltje van te kunnen uitmaken.

za 04 december 2021

S.

Fantastische ervaring, schitterend concept en top chefs, 100% genieten! Bravo!

za 04 december 2021

Koen Dumez

Het was een schitterende ervaring, van de aankomst in een buurt die nog maar recent herontdekt is en waar een nostalgische sfeer hangt, het gebouw dat lijkt in gebruik genomen te zijn in de staat zoals het achtergelaten is en toch is men erin geslaagd met grote eenvoud een gezellig restaurant te creëren. achterin de zaal zie je de mensen in de keuken aan het werk, een op elkaar afgestemd team dat weet wat er gedaan moet worden. De bediening is top, heel ongedwongen, heel oprecht. en dan het eten, schitterende combinaties van smaken. zo fijn om je te laten verrassen. De sfeer ademt authenticiteit uit, hier komen mensen samen om met eten bezig te zijn en ervan te genieten.

za 04 december 2021

N.

Prachtig initiatief, inspirerende locatie, boeiende mensen, fantastisch gegeten, heel mooi dat iedereen zijn / haar gerecht aan tafel komt voorstellen en dit dan nog een in het Nederlands doet zoveel als kan. Groot respect team Seppe voor het geheel. Er zouden veel meer van dit initiatieven mogen bestaan. In januari zijn we er weer ;-).

za 04 december 2021