account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eataliano Arnhem

Eataliano Arnhem

Een heerlijke maaltijd afhalen en thuis opeten, een avondje uit en een hapje eten bij ons in het restaurant of helemaal de deur niet uit en uw maaltijd door ons laten bezorgen? Alles is mogelijk! Onze maaltijden worden met zorg bereid en gemaakt met verse ingrediënten. Wij staan altijd open voor verbetering en vinden het fijn om te horen als u lekker heeft gegeten, dus laat gerust een review achter! Heeft u overige vragen? Neem contact met ons op via het formulier op de contactpagina of bel ons even op. Wij hopen u snel te zien bij Eataliano.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ellen Rendering

Altijd goede kwaliteit eten met aardige lieve bediening. Zeer voordelig geprijsd. Altijd parkeerplek voor de deur.Fantastisch Italiaans ijs in bijzondere smaken.Heerlijk terras op de warme dagen. Goede wijnen. Ik kan er wel elke dag eten!! Gauw er naar toe mensen!

zo 21 november 2021

M.

Heerlijke pizza's en de Italiaanse burger was ook niet te versmaden. Snelle en vriendelijke bediening.

za 30 oktober 2021

M.

Heerlijk gegeten! Super bediening!

vr 24 september 2021

Ed Strik

Iedere keer na een bezoek aan de dierentuin, een andere attractie/evenement of als wij langs Arnhem komen vanuit Limburg dan staat een bezoek aan EATaliano vast op de agenda vanwege de kwaliteit en gezelligheid. Top.

vr 03 september 2021