account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

JUSTNJOY

JUSTNJOY

Wil jij herbronnen, wegdromen en opladen om er dan weer vol tegenaan te gaan? Welkom bij JUSTNJOY, jouw floating center in hartje Keerbergen.

Iedereen van klein tot groot mag bij ons aankloppen voor een stevige portie ontspanning en een bijzondere wellness ervaring. Waarom bijzonder? Wij laten je gewichtloos drijven op water zodat zelfs de allerkleinste spier in jouw lichaam kan relaxen.

Wij zetten in op puur beleven en ervaren in een sfeer van rust en stilte. We gaan tot het uiterste in onze vijfsterrenservice zodat jij he-le-maal kan ontspannen en loslaten. Na een floating sessie voel je je als herboren. Beloofd!


Just enjoy it all,
Wim en An


We zijn dagelijks geopend van 8 tot 22 uur en werken op reservatie.
Een afspraak maken kan eenvoudig online. www.justnjoy.be/reserveren
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Schriek

Justnjoy is een unieke ervaring, even waan je je in een andere wereld, je eigen wereld weg van alles en iedereen. Alleen jij telt, quality time met jezelf. Wanneer je buitenstapt voel je je voldaan en ontspannen. Ann en Wim nemen echt de tijd voor hun cliënten. Ze zijn erg betrokken en staan altijd klaar om je te helpen en een oplossing te zoeken. Ze zijn begaan en geven met veel plezier uitleg over het floaten. Deze persoonlijke aanpak is echt een meerwaarde en maakt elke floating tot een nog meer bijzondere ervaring. De service is top, alles is voorzien, je hoeft zelf niets mee te brengen. En de producten die ter beschikking gesteld worden zijn van topkwaliteit. Pure verwennerij!

za 22 juni 2019

V. uit Vosselaar

Een fantastische ervaring! Zeer rustgevend. Voor herhaling vatbaar. Zeer verzorgde omgeving!

ma 10 juni 2019

V. uit Duffel

Wat een fijne ervaring, ontspanning ten top!

vr 17 mei 2019

Dorien Klerkx

Dit was veel meer dan ik verwacht had! Super ontvangst, super uitgebreide uitleg, super netjes, en een super eerste floatervaring! Ik kom zeker terug!!!

wo 15 mei 2019