account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

JUSTNJOY

JUSTNJOY

Wil jij herbronnen, wegdromen en opladen om er dan weer vol tegenaan te gaan? Welkom bij JUSTNJOY, jouw floating center in hartje Keerbergen.

Iedereen van klein tot groot mag bij ons aankloppen voor een stevige portie ontspanning en een bijzondere wellness ervaring. Waarom bijzonder? Wij laten je gewichtloos drijven op water zodat zelfs de allerkleinste spier in jouw lichaam kan relaxen.

Wij zetten in op puur beleven en ervaren in een sfeer van rust en stilte. We gaan tot het uiterste in onze vijfsterrenservice zodat jij he-le-maal kan ontspannen en loslaten. Na een floating sessie voel je je als herboren. Beloofd!


Just enjoy it all,
Wim en An


We zijn dagelijks geopend van 8 tot 22 uur en werken op reservatie.
Een afspraak maken kan eenvoudig online. www.justnjoy.be/reserveren
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Thomas Verschueren

Het was echt hemels. De ontvangst was zéér goed. We hebben een zeer goede uitgebreide uitleg gekregen, want het was onze eerste keer. Maar binnen 2 weken staan we er terug voor een floating sessie van 90 minunten. :D ;-) De dag nadien hadden we trouwens véél meer energie en ik was van mijn pijnlijke rechtervoet verlost, want ik had wederom last van een oedeem. Dus voor ons is het zeker een tot ziens en de jacuzzi was ook echt zalig. Een echte aanrader!

za 07 december 2019

Besim Gungor

Warm onthaal, netjes en proper in orde, aangenaam en alles is tot in zijn kleinste detail voorzien. De floating ervaring is ideaal voor een perfecte herstel.

za 23 november 2019

Hilde Lauwers

Het was een zeer aangename verrassing 😀 ik was eerst wat bang, ik heb claustrofobie. Thuis had ik vooral de faq gelezen en had daar al antwoorden gevonden. An heeft me zeer vriendelijk onthaald, ze heeft enorm veel uitleg gegeven 👍 de floating ervaring was top, totaal ontspannen ben ik in de jacuzzi gestapt 😀👍 alles was ook zeer netjes, voor herhaling vatbaar 👍👍👍

vr 08 november 2019

D. uit Sint-Katelijne-Waver

Wederom heerlijk mogen genieten van een zalige float-sessie, alles zoals steeds tip top in orde. Helemaal ontspannen, zalig! Dankjewel dat jullie dit aanbieden en voor de top-service.

do 24 oktober 2019