account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

JUSTNJOY

JUSTNJOY

Wil jij herbronnen, wegdromen en opladen om er dan weer vol tegenaan te gaan? Welkom bij JUSTNJOY, jouw floating center in hartje Keerbergen.

Iedereen van klein tot groot mag bij ons aankloppen voor een stevige portie ontspanning en een bijzondere wellness ervaring. Waarom bijzonder? Wij laten je gewichtloos drijven op water zodat zelfs de allerkleinste spier in jouw lichaam kan relaxen.

Wij zetten in op puur beleven en ervaren in een sfeer van rust en stilte. We gaan tot het uiterste in onze vijfsterrenservice zodat jij he-le-maal kan ontspannen en loslaten. Na een floating sessie voel je je als herboren. Beloofd!


Just enjoy it all,
Wim en An


We zijn dagelijks geopend van 8 tot 22 uur en werken op reservatie.
Een afspraak maken kan eenvoudig online. www.justnjoy.be/reserveren
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paul Knops

Voor mij mocht het water misschien nog een een graadje warmer . Het effect van het zout water op de huid is enkele uren na de behandeling duidelijk zichtbaar en voelbaar beter! Kabine is voldoende groot dus geen last van claustrofobie.

vr 01 maart 2019

Severine Severens

Zoals steeds was het af. Even weg van de wereld.

wo 30 januari 2019

L. uit Ramsel

Pure ontspanning! Bij het floaten ervaar je even helemaal geen prikkels waardoor je lichaam zowel fysiek als mentaal weer helemaal oplaadt. Ook de jacuzzi is top, geeft een heerlijke massage, niet zo maar een bubbelbadje. Tot de volgende!

ma 21 januari 2019

Els Bellens

Het was heerlijk ontspannen, 60' lang. Nadien voelde ik me herboren, en heel zuiver. Topervaring! De fysieke diepe ontspanning, ook achteraf, is zo intens en helend. Ik bruis.

do 17 januari 2019