account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

JUSTNJOY

JUSTNJOY

Wil jij herbronnen, wegdromen en opladen om er dan weer vol tegenaan te gaan? Welkom bij JUSTNJOY, jouw floating center in hartje Keerbergen.

Iedereen van klein tot groot mag bij ons aankloppen voor een stevige portie ontspanning en een bijzondere wellness ervaring. Waarom bijzonder? Wij laten je gewichtloos drijven op water zodat zelfs de allerkleinste spier in jouw lichaam kan relaxen.

Wij zetten in op puur beleven en ervaren in een sfeer van rust en stilte. We gaan tot het uiterste in onze vijfsterrenservice zodat jij he-le-maal kan ontspannen en loslaten. Na een floating sessie voel je je als herboren. Beloofd!


Just enjoy it all,
Wim en An


We zijn dagelijks geopend van 8 tot 22 uur en werken op reservatie.
Een afspraak maken kan eenvoudig online. www.justnjoy.be/reserveren
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Sint-Katelijne-Waver

Wat heerlijk om na de lange lockdown eindelijk weer eens van een zalig ontspannende floatsessie te kunnen genieten. Zoals steeds zeer warm ontvangen, de stralende glimlach werd amper tegen gehouden door het mondmasker. Hygiëne, kwaliteit, rust, ... het totaalplaatje klopte weer helemaal!

za 04 juli 2020

N. uit Mechelen

Het was een leuke ervaring voor ons en we konden tot rust komen !

zo 08 maart 2020

Dirk De Hertogh

Unieke ervaring die je helemaal relax maakt. Ideaal om echt tot rust te komen. Alles was voorzien om optimaal te genieten. Zeer proper, vriendelijk ontvangst met Ann die de volledige uitleg geeft en alles was tot in de puntjes verzorgd. Echte aanrader!

do 05 maart 2020

J. uit merksem

Alles pico bello in orde!

di 03 maart 2020