account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

JUSTNJOY

JUSTNJOY

Wil jij herbronnen, wegdromen en opladen om er dan weer vol tegenaan te gaan? Welkom bij JUSTNJOY, jouw floating center in hartje Keerbergen.

Iedereen van klein tot groot mag bij ons aankloppen voor een stevige portie ontspanning en een bijzondere wellness ervaring. Waarom bijzonder? Wij laten je gewichtloos drijven op water zodat zelfs de allerkleinste spier in jouw lichaam kan relaxen.

Wij zetten in op puur beleven en ervaren in een sfeer van rust en stilte. We gaan tot het uiterste in onze vijfsterrenservice zodat jij he-le-maal kan ontspannen en loslaten. Na een floating sessie voel je je als herboren. Beloofd!


Just enjoy it all,
Wim en An


We zijn dagelijks geopend van 8 tot 22 uur en werken op reservatie.
Een afspraak maken kan eenvoudig online. www.justnjoy.be/reserveren
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nancy Hendrickx

Een uurtje ontspanning, zonder prikkels, heeft deugd gedaan. Prima service en vriendelijk onthaal.

do 18 november 2021

B. uit Haacht

EEN NIEUWE, AANGENAME BELEVING. HEEL VRIENDELIJK ONTHAAL, UITGEBREIDE INTRO, ZEER NETJES EN ALLES VOORZIEN OM ZELF VOLLEDIG TE KUNNEN ONTSPANNEN VANAF DE EERSTE MINUUT.

vr 12 november 2021

Elien Voets

Echt ontzettend van genoten! Wij hebben beiden drukke jobs en gingen langs voor een duo floating om volledig tot rust te komen. Fijn om eens geen prikkels rond je te hebben. Bedankt voor de uitstekende service!

za 09 oktober 2021

E.

Heerlijk om volledig te ontspannen. Alles is er piekfijn in orde. Een aanrader.

wo 29 september 2021