account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Jamie's Italian Rotterdam

Jamie's Italian Rotterdam

Ons Markthal restaurant, midden in het bruisende centrum van Rotterdam, is perfect gelegen in de levendige overdekte foodmarkt, de Markthal. Het restaurant biedt voor iedereen wat wils, zowel lokale gasten als toeristen. Kom langs en dompel je onder in de Jamie?s Italian sfeer en geniet van onze heerlijke Italiaanse specialiteiten en een cocktail, of twee. En in de zomer kun je genieten van het zonnetje op ons terras!
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Zwijndrecht

De muziek vonden we wel erg hard staan. Ook was het een beetje 'zenuwachtige' muziek, een achtergrond muziekje zou beter op z'n plaats zijn.

ma 25 maart 2019

A. uit Stolwijk

Service might have been more personal. Waiter was friendly but on a reserved. Missed warm touch

zo 24 maart 2019

Anneke Mooijekind

We hadden een surprise cheque gekregen voor n 3 gangen lunch.Hier hebben heerlijk gebruik van gemaakt.Erg smaakvol gegeten,sfeer was goed.We vonden het voorgerecht en nagerecht geserveerd op n plank met verschillende gerechtjes goed verzorgd en smaakvol.Fijn dat je zo verschillende gerechtjes kan proeven.

zo 24 maart 2019

S. uit Schiedam

Het was ontzettend luidruchtig, herrie gewoon en we besloten dan ook het desert te skippen. . Dat was jammer want het eten was heerlijk.

za 23 maart 2019