account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Jan Plezier Boottochten

Jan Plezier Boottochten

Een uitstap op het water, da’s genieten!

Eventueel in combinatie met ‘n hapje en een drankje of juist als leerrijke rondvaart. Iets te vieren? Een varende receptie, dinner cruise of partyboot: wij werken een aanbod op maat uit.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 7.9/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Kontich

Leuke bootocht met lekkere pannenkoeken.Ontspannen sfeer. Genieten.

zo 07 april 2019

C. uit Bergisch Gladbach

Nice crew and interesting fact presented via an audio guide available in many languages! The audio guide for two people costs 4€ and is worth the money. The reservation was easy but it is also possible to pay on the boat. A recommendation for every visitor of Antwerp!

zo 07 april 2019

Bieke Janssens

Een aanrader om toeristen (maar ook Antwerpenaren) de grootsheid van onze haven te leren kennen. Zeker niet te vergelijken met een tochtje op de waterbus. Heel vriendelijke kapitein! Een lekkere koffie kan aan boord besteld worden.

zo 07 april 2019

L. uit Antwerpen

Super, we hadden geboekt voor de vaart van 13u maar daar de trams er niet door kwamen waren we te laat. We mochten nog met de vaart van 15u mee en er werd alles aan gedaan om ons nog goede plaatsen te geven . we hebben er van genoten. Nog eens hartelijke dank om ons alsnog te laten mee varen.

zo 07 oktober 2018