accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Japans Grillhouse Da Qing

Contact

Chefkok Ming verwent u met originele gerechten uit de Japanse keuken. De bereiding van de zorgvuldig geselecteerde recepten vindt plaats met respect voor de natuur en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ming werkt onder andere met de exclusieve Palmesteyn runderen van het Franse ras Blonde d’Aquitaine en de beroemde Japanse Wagyu-runderen (Dry Aged Beef).Dit exclusieve rundvlees bereidt Chefkok Ming met Oosterse perfectie. De biologische groenten worden door de chef op een Parijse markt gekocht. Alles tezamen staat Grill house Da Qing garant voor een unieke smaakbeleving.
  • Japans
  • Vleesrestaurant
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 8.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Vince Marcks

Heerlijk gezeten en genoten van een 5-gangenmenu inclusief goede wagyu en bijpassende Shiraz. De gepassioneerde uitleg en toelichting van de japanse kok maakte het helemaal af! Vince (4p diner)

vr 15 juli 2022

R.

Een avond heerlijk lekker eten, de kok weet wat hij doet , een mooie positieve aanvulling op de bestaande gastronomie

za 19 maart 2022

Yvonne Gunneman

Een echte aanrader! Nog nooit zulk heerlijk mals vlees gegeten! Aan tafel gesneden door de chef zelf.

za 29 januari 2022

Glenn Simon

Da Qing is een sfeervol restaurant waar het fijn vertoeven is! Wij hebben heerlijk gegeten en de bediening was uitstekend! Gaan snel weer het restaurant bezoeken!

vr 05 november 2021