no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Japas Ermelo

Japas Ermelo

MEER DAN ALLEEN SUSHI

Wij van Japas heten u van harte welkom. Graag lichten wij toe wat wij doen en wat wij u als gast kunnen bieden.

Japas biedt u de mogelijkheid om, zowel met z’n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas. Gezellig om met elkaar te delen.

Met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi, grill en dessert specialiteiten brengt Japas u in hogere sferen.

Ook voor de vlees liefhebbers hebben wij met meer dan 100 gerechtjes voor ieder wat wils. Dit alles vers voor u bereidt!

“Ook voor een drankje of een borrel bieden wij mogelijkheden in onze lounge bar. Gezellig met vrienden of vriendinnen een cocktail drinken of een klein hapje eten, het kan allemaal” (alleen in Nijkerk)

Japas…Meer dan alleen sushi.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

Dennis Tuitel

Erg lekker eten met een juiste prijs kwaliteit verhouding

zo 03 juni 2018

A.

Super bediening! Attent, oplettend en zeer vriendelijk!! Aanrader voor iedereen!

vr 25 mei 2018

Hetty Sol

We gebben een hele leuke avond gehad. Voor de meeste mensen was het de 1 e keer, en deze vonden het heel leuk en zeker heel lekker. En na het bestellen van de kaart kwamen vrij snel de gerechtjes op tafel.

vr 18 mei 2018

N.

Super gegeten. De vriendin met wie ik uit eten was werd bovendien goed bediend door haar een kindermenu te laten betalen omdat ze door een maagverkleining minder eet. Dat vind ik service!

vr 04 mei 2018