account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Japas Ermelo

Japas Ermelo

MEER DAN ALLEEN SUSHI

Wij van Japas heten u van harte welkom. Graag lichten wij toe wat wij doen en wat wij u als gast kunnen bieden.

Japas biedt u de mogelijkheid om, zowel met z’n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas. Gezellig om met elkaar te delen.

Met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi, grill en dessert specialiteiten brengt Japas u in hogere sferen.

Ook voor de vlees liefhebbers hebben wij met meer dan 100 gerechtjes voor ieder wat wils. Dit alles vers voor u bereidt!

“Ook voor een drankje of een borrel bieden wij mogelijkheden in onze lounge bar. Gezellig met vrienden of vriendinnen een cocktail drinken of een klein hapje eten, het kan allemaal” (alleen in Nijkerk)

Japas…Meer dan alleen sushi.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Goede service in deze onzekere en chaotische tijd.

zo 15 maart 2020

Martin Kok

Op zondag 15 maart half aan tafel geschoven bij de Japas ermelo. Via het personeel werden we op de hoogte gesteld dat ze om zes uur moesten sluiten ivm het Corona virus. We kregen een passend voorstel van het personeel en ook nog een tegoedbon. Fantastisch zoals het is opgepakt. Hiervoor niets dan lof.

zo 15 maart 2020

E.

Goede service en erg lekker eten!

vr 06 maart 2020

H.

Werden vriendelijk ontvangen en verder geholpen. Hoefden niet lang op de gerechten te wachten

do 05 maart 2020