Resengo - Reserveer bij Jos Theys Boerderij in Kortrijk-Dutsel (holsbeek) friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Jos Theys Boerderij

Jos Theys Boerderij

Jos Theys Boerderij is een unieke combinatie van een kwaliteits JuniorBeef restaurant en landelijke logies.

Aan de ene zijde van het erf kan je "de galerie" vinden, onze zaal die baadt in een oaze van licht en ruimte. Aan de overkant, in de charmante oranjerie of in de piekfijn verzorgde tuin, geniet je in een aangename sfeer van onze variëteit superlekker puur vlees van eigen huize. In de slagerij kan je ook steeds je kwaliteitsvlees kopen om thuis te genieten van onze unieke kwaliteit.

De restaurantkaart biedt zowat alle denkbare stukken kwaliteitsvlees van filet tot côte à l’os, van binnenspier tot zwezeriken. Bekijk onze kaart voor meer info over ons aanbod.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Jo Herman

Charmante , warme ( letterlijk én figuurlijk) omgeving. Vlotte vriendelijke gastvrouw. Geen overdreven chichi. Eten van absolute superkwaliteit. Zeer lekkere huiswijn. Maar dan staat daar ook een prijs tegenover waardoor frekwent bezoek moeilijk wordt.

Za 24 februari 2018

P.

Heel leuk kader, topbediening!

Do 22 februari 2018

Steve Strauven

Nog nooit zo'n lekker stuk vlees gegeten, zeer vriendelijke correcte bediening

Wo 21 februari 2018

Karine Vissenaekens

Aangename sfeer en bediening, kwaliteit op het bord! Het vergeten voorgerecht werd op initiatief van de gastvrouw mooi gecompenseerd. Een tevreden klant is hun hoogste doel!

Di 13 februari 2018