account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Jos Theys Boerderij

Jos Theys Boerderij

Jos Theys Boerderij is een unieke combinatie van een kwaliteits JuniorBeef restaurant en landelijke logies.

Aan de ene zijde van het erf kan je "de galerie" vinden, onze zaal die baadt in een oaze van licht en ruimte. Aan de overkant, in de charmante oranjerie of in de piekfijn verzorgde tuin, geniet je in een aangename sfeer van onze variëteit superlekker puur vlees van eigen huize. In de slagerij kan je ook steeds je kwaliteitsvlees kopen om thuis te genieten van onze unieke kwaliteit.

De restaurantkaart biedt zowat alle denkbare stukken kwaliteitsvlees van filet tot côte à l’os, van binnenspier tot zwezeriken. Bekijk onze kaart voor meer info over ons aanbod.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Zichem

Zeer vriendelijke bediening, superlekker gegeten, kortom, een perfecte avond!

za 20 juni 2020

E.

Heel lekker gegeten! Boterzacht vlees, heerlijke hapjes en supervriendelijke bediening. Wij komen zeker terug!

vr 19 juni 2020

Shakira Ronsmans

Een gezellig uitje met mijn beste vriendin, super vriendelijke mensen zowel het personeel als de uitbaters. Het eten was super lekker en af , konden het nergens beter gegeten hebben🔥

do 27 februari 2020

F.

Het kan niet beter en dit van het moment dat je binnenkomt tot je de boerderij verlaten. Vriendelijkheid is hier altijd aanwezig!

zo 23 februari 2020