account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Jos Theys Boerderij

Jos Theys Boerderij

Jos Theys Boerderij is een unieke combinatie van een kwaliteits JuniorBeef restaurant en landelijke logies.

Aan de ene zijde van het erf kan je "de galerie" vinden, onze zaal die baadt in een oaze van licht en ruimte. Aan de overkant, in de charmante oranjerie of in de piekfijn verzorgde tuin, geniet je in een aangename sfeer van onze variëteit superlekker puur vlees van eigen huize. In de slagerij kan je ook steeds je kwaliteitsvlees kopen om thuis te genieten van onze unieke kwaliteit.

De restaurantkaart biedt zowat alle denkbare stukken kwaliteitsvlees van filet tot côte à l’os, van binnenspier tot zwezeriken. Bekijk onze kaart voor meer info over ons aanbod.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Chris Wyns

geweldig team, doe zo verder

do 17 januari 2019

Nico De Freyn

Zoals steeds, prima gegeten!

za 12 januari 2019

W.

Schitterend. Eten van subliéme kwaliteit zonder al teveel poespas en een suuupervriendelijke bediening. Toen we nog drank bestelden die op bleek te zijn werd er gewoon een andere fles op tafel gezet, die nergens op de rekening was terug te vinden! We hebben ter plekke onze volgende reservatie al vastgelegd. Een aanrader voor iedereen, 11 op 10!

zo 16 december 2018

S. uit Attenhoven

altijd top

zo 16 december 2018