account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Julien

Julien

De corona tijd heeft ons geïnspireerd om Julien een andere dimensie te geven... Wij zullen helpen om jullie ‘mindset’ open te stellen voor nieuwe smaken op een andere manier te beleven. Door zelf je smaakpupillen te ‘triggeren’ en jullie open te stellen voor elk gerecht, zullen wij ervoor zorgen dat je telkens verrast zal zijn van wat je hebt gegeten. Het niet weten op voorhand wat je zal krijgen, geeft je de kans om andere gerechten en combinaties te leren ontdekken die je misschien nooit zou genomen hebben, omdat deze niet in je comfort zone liggen. Na bijna een jaar met onze chef, Emin, samen gewerkt te hebben zijn we er van overtuigd dat hij iedereen kan laten genieten van zijn kunnen, de gedurfde combinaties en zijn manier van kruiden. Stel jezelf open en geef toe aan onze invulling van ‘Smaak, sfeer en meer’ Durf te genieten op een andere manier.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wim Goossens

Top kwaliteit met super verse ingrediënten. De service is alert en zeer discreet. Vriendelijke bediening. De rekening is zeer correct wanneer je ziet welke prijs/kwaliteit er wordt geboden. Bovendien een bijzonder originele wijnselectie van hoge kwaliteit met atypische wijnen en combinaties van smaken bij de gerechten. Verdient een ster! En toch nog niet aan die prijzen.

vr 26 november 2021

A.

Het was subliem! Verfijnde keuken begeleid door toppertjes van wijnen, het was genieten met de grootste G. Al langer fan... elke keer nog tikkeltje meer!

za 20 november 2021

Marianne De Lange

Goed. Buikspek als derde voorgerecht is nu echt een topgerecht. Goede service.

vr 19 november 2021

Wolfgang D'Hoop

Onze eerste keer bij Julien die zeker navolging zal krijgen. Sublieme smaken en combinaties. Heel vriendelijk bediening, kortom alles heeeel in orde

vr 19 november 2021