account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Juliette

Juliette

Juliette is het prettige gezicht van bar, lounge en restaurant in hotel Blue in Nijmegen. Elke dag van 08:00 uur ’s ochtends tot na middernacht heet Juliette je van harte welkom. Voor ontbijt, koffie of thee met iets lekkers, loungen & lunchen, een borrel tussendoor of serieus uit eten met een tafel vol verse, pure, ongecompliceerde gerechten en hapjes. Loop gewoon binnen bij Juliette. Reserveren kan, hoeft niet.Pak de krant, je laptop en een kop koffie bij Juliette Salon de Thé & Lounge of neem er de tijd voor met een uitgebreide high tea of cream tea. Huispatissier Roel maakt elke dag verse verrassende zoete en hartige lekkernijen. Restaurant Juliette’s Cosina staat open voor al je wensen: snel een hapje voor een afspraak of de film of uitgebreid tafelen met vrienden en zakelijke relaties. Kies wat je lekker vindt, de menukaart is veelzijdig en verrassend. Uit eten in Nijmegen was nog nooit zo aangenaam flexibel. En Juliette’s Blue Bar is een bar zoals er maar een op de wereld is. Ervaar het zelf. Je gaat absoluut van Juliette houden. En dan is er nog een paar deuren verderop het mooiste Global Food & Fish Restaurant van Nijmegen: MANNA.
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Zeer fijne avond gehad bij Juliette. Heerlijk gegeten en perfecte verzorging en service van het personeel!

za 14 maart 2020

Saskia Mink

Er is vanaf het moment van reserveren totdat we het pand verlieten op alle fronten van kwaliteit geweest!

zo 08 maart 2020

Kelly van de Belt

Verrukkelijke high tea, waarbij er tot in de puntjes rekening is gehouden met mijn glutenintolerantie. Voortreffelijke service en fijne sfeer. Een aanrader!

di 03 maart 2020

Astrid Kroll

Erg genoten. Grote variatie, erg lekker. Vriendelijke bediening. Aanrader!

vr 28 februari 2020