account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

KAN10 Bistro

KAN10 Bistro

KAN10 gelegen op de Geelsebaan te Kasterlee en vroeger gekend als de Boskabouter opent 3 maart 2016 zijn deuren. Een totaal vernieuwde jonge bistro met een speelse innovatieve keuken en een ongedwongen sfeer.

Chef-kok Joppe Van Balen en gastvrouw Karen De Doncker verwelkomen u graag om kennis te maken met hun culinaire reis rond de wereld.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Uitstekend. Wij komen terug!!!

ma 27 januari 2020

B. uit Kasterlee

Zeer vernieuwende, lekkere smaken. Ook als vegetariër blijf je niet op je honger zitten integendeel. Heerlijk om so culinair verwend te worden.

zo 26 januari 2020

Y. uit Kasterlee

De kwaliteit en verzorging van de gerechten zijn van sterren niveau. Unieke en lekkere smaken komen samen en geven een geweldige beleving. Zelfs als er ingrediënten gebruikt worden die je aanvankelijk niet lust, komen deze toch tot hun recht in combinatie met de andere ingrediënten van een gerecht. Los daarvan is er ook de persoonlijke en vriendelijke bediening waar ik tevens zeer tevreden over ben. De zaak zelf is mooi ingericht en heeft een handige locatie. Als je de kostprijs vergelijkt met wat je krijgt, dan vind ik dat je hier zeer voordelig kan gaan eten. Weliswaar iets duurder dan een gewone bistro, maar goedkoop als je deze kwaliteit én hoeveelheid vergelijkt met andere zaken met dezelfde kwaliteit. Zeker een aanrader dus!

zo 26 januari 2020

Karen Proost

Wij zijn nu een aantal keren geweest en jullie blijven ons verrassen. Een echte aanrader.

zo 26 januari 2020