account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

KAN10 Bistro

KAN10 Bistro

KAN10 gelegen op de Geelsebaan te Kasterlee en vroeger gekend als de Boskabouter opent 3 maart 2016 zijn deuren. Een totaal vernieuwde jonge bistro met een speelse innovatieve keuken en een ongedwongen sfeer.

Chef-kok Joppe Van Balen en gastvrouw Karen De Doncker verwelkomen u graag om kennis te maken met hun culinaire reis rond de wereld.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Inny Heymans

Geweldig lekker eten opgediend door zeer vriendelijke mensen! Het was top👌👍👍.

zo 16 juni 2019

L.

Dit is de tweede keer dat ik in kan10 kom eten, en wederom een fantastische ervaring. Zelf dingen die ik niet lust, worden omgetoverd tot iets waar ik met smaak van geniet.

zo 16 juni 2019

M.

Een dikke 10/10 voor KAN10! Het eten (sharing menu 3 gangen) was super lekker. Echte smaakbommetjes. Het was ook meer dan voldoende. Prijs/kwaliteit is uitstekend! We hebben gezellig getafeld en komen zeker nog eens terug!

do 13 juni 2019

Ria Vleugels

Het was weer een waar culinair gebeuren. Verrassende combinaties en echte smaakbommetjes Heel vlotte en zeer vriendelijke service Gewoon top!

ma 10 juni 2019