account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kaap Hoorn

Kaap Hoorn

Geen betere plek om te genieten van een fijne sfeer, een bijzonder fraai uitzicht en wind, weer en water! Op onze terrassen kun je zowel beschut en verwarmd als direct bij het water zitten. Binnen en op 3 terrassen bedienen we en kun je genieten van de gerechten op onze kaart. Op het terras aan het water – “De Beach” – kun je drankjes halen bij de Beachbar en bestel je snacks via onze QR code met je telefoon. Nieuw dit jaar zijn onze PIZZA’S en ITALINI ijs. Hiervoor kun je terecht bij TONIO’s op het voorplein. TONIO’s is uitsluitend take-away. Er is hiervoor een apart terras ingericht!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

hilda bastiaansen van mourik

ALtijd feest, altijd een glimlach, altijd lekker en bovenal liefdevol! Daarom gaan wij met ons gezin, onze vrienden naar Kaap Hoorn. Het is een totaal beleving waar je weer in alle opzichten gevuld vandaan gaat.

za 04 december 2021

Y.

Heerlijk geluncht ! Snelle bediening; ruim opgezet, zodat je goed kon zitten. Heerlijk gerecht en de hele entourage droeg bij aan een relaxte lunch. Met een mooie wandeling als afsluiting.

zo 28 november 2021

Anoniem Rixt Elzinga / Rabobank

We hebben genoten van een heerlijke high tea!!! Super hoe er mee gedacht wordt met mensen die vegan eten of een specifiek ingrediënt niet mogen eten. We zaten in een aparte zaal met exclusieve bediening. De locatie is geweldig. Prachtige omgeving, relaxte sfeer en makkelijk parkeren. Heb je een keer wat te vieren met een groep? Dit is een aanrader. Rixt

zo 07 november 2021

L.

Heerlijk geluncht!

do 04 november 2021