account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kaap Hoorn

Kaap Hoorn

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marga Leiseboer

Wij (oma's) waren er met 2 kleinkinderen (5) die zich goed vermaakten kids hadden gevraagd om kleurtjes en papier wat snel gebracht werd. Ook hebben ze heerlijk van hun kinderlunch genoten zelf smeren en genoeg beleg een verrassing voor ze. Na het eten nog even in de kinderhoek gespeeld. en na betalen nog een lolly mee...weet niet wie blijer waren de kids of de oma's :)

zo 01 december 2019

F. Friedrichsen

Ik heb mijn verjaardag gevierd bij Kaap Hoorn met een grote groep Wij vonden het eten ( Tapas) uitstekend, de bediening vriendelijk en attent en de sfeer heel rustig en gemoedelijk. Ik kan dit restaurant ten zeerste aanbevelen, ook voor kinderen is het heel leuk!

zo 24 november 2019

Karin van der Velde

’Een veganistische lunch voor 40 personen? Geen probleem!’, kreeg ik te horen toen ik reserveerde. En wat een feestje had de keuken ervan gemaakt! Samen met de super locatie, de ongelofelijk prettige bediening en het snelle, accurate contact van tevoren was dit echt een absolute top ervaring! Dank je wel team Kaap Hoorn! You rock!

zo 24 november 2019

Eric van Balen

PRIVATPARTYPOOPERPARTY@50jaarERIC was TOP!!! Locatie is prima! Bediening was erg goed! Ze voelden goed aan wie, wat en wanneer er geschonken moest worden;-) Hapjes heerlijk!

za 23 november 2019