account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kaffee Damast

Kaffee Damast

Met Kaffee Damast willen we een plek creëren waar iedereen welkom is. Van de jonge dertiger die hier met zijn gezin een koffie komt drinken tot de gepensioneerde die dagelijks langskomt voor zijn aperitief. Van de liefhebber van Kortrijkse streekproducten tot de toerist die het gloednieuwe vlasmuseum Texture komt bezoeken. De rijkdom aan mensen laat ons toe om tal van leuke dingen te doen. Van zondagse brunch tot de drukbevolkte middaglunches, van genieten met vrienden bij een aperitief op het zonnig terras tot een romantisch diner. Van rustig napraten aan de centrale boekentafel tot het organiseren van bruisende jazzsessies. Kaffee Damast staat voor verwennerij. Zowel culinair als met een streepje muziek. Laat je bij ons verleiden tot authenthieke gesprekken genietend van (h)eerlijke gerechten bereid met veel liefde. We verwelkomen je graag in ons historisch pand op Overleie in Kortrijk, met zicht op de Golden River.
  • Moederdag special
  • Terrassen
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Gullegem

Zoals alle vorige keren vonden wij het superlekker, vriendelijke bediening in een aangenaam kader. Een absolute aanrader! Wij plannen alvast regelmatig een bezoekje bij Kaffee Damast in. Top!

za 04 september 2021

Jill Deloof

Het was weer heel lekker, zoals altijd

vr 20 augustus 2021

Mireille Debruyne

prachtige locatie, vriendelijke bediening en héél lekkere slaatjes!!

za 14 augustus 2021

Johan Sabbe

Zoals steeds: heel lekker eten, heel vriendelijke bediening en heel gezellig!

vr 06 augustus 2021