accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Kaffee Damast

Contact

Social media

Met Kaffee Damast willen we een plek creëren waar iedereen welkom is. Van de jonge dertiger die hier met zijn gezin een koffie komt drinken tot de gepensioneerde die dagelijks langskomt voor zijn aperitief. Van de liefhebber van Kortrijkse streekproducten tot de toerist die het gloednieuwe vlasmuseum Texture komt bezoeken. De rijkdom aan mensen laat ons toe om tal van leuke dingen te doen. Van zondagse brunch tot de drukbevolkte middaglunches, van genieten met vrienden bij een aperitief op het zonnig terras tot een romantisch diner. Van rustig napraten aan de centrale boekentafel tot het organiseren van bruisende jazzsessies. Kaffee Damast staat voor verwennerij. Zowel culinair als met een streepje muziek. Laat je bij ons verleiden tot authenthieke gesprekken genietend van (h)eerlijke gerechten bereid met veel liefde. We verwelkomen je graag in ons historisch pand op Overleie in Kortrijk, met zicht op de Golden River.
  • Valentijnspecial
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10Kwaliteit
  • 8.9/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nadine Gerlo

Gezellig kader, leuke kaart en vlotte bediening 👌

za 11 maart 2023

Maaike Dobbelaere

Ik kreeg deze tip van vrienden en het is een schot in de roos. Alles is perfect in orde / de locatie / vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. Verzorgd en zeer fijn.

za 04 maart 2023

Michel Moeremans

Leuke brasserie met een vlotte bediening en vriendelijk personeel.

wo 22 februari 2023

Tom Verschaeve

Wat een heerlijke jazz avond. Van de ene jazz standard naar de andere. En al die muzikanten en instrumenten die langskwamen. We hebben er een reeks hapjes bijgenomen en zijn blijven aperitieven tot na middernacht.

zo 19 februari 2023