account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kaffee Damast

Kaffee Damast

Met Kaffee Damast willen we een plek creëren waar iedereen welkom is. Van de jonge dertiger die hier met zijn gezin een koffie komt drinken tot de gepensioneerde die dagelijks langskomt voor zijn aperitief. Van de liefhebber van Kortrijkse streekproducten tot de toerist die het gloednieuwe vlasmuseum Texture komt bezoeken. De rijkdom aan mensen laat ons toe om tal van leuke dingen te doen. Van zondagse brunch tot de drukbevolkte middaglunches, van genieten met vrienden bij een aperitief op het zonnig terras tot een romantisch diner. Van rustig napraten aan de centrale boekentafel tot het organiseren van bruisende jazzsessies. Kaffee Damast staat voor verwennerij. Zowel culinair als met een streepje muziek. Laat je bij ons verleiden tot authenthieke gesprekken genietend van (h)eerlijke gerechten bereid met veel liefde. We verwelkomen je graag in ons historisch pand op Overleie in Kortrijk, met zicht op de Golden River.
  • Moederdag special
  • Terrassen
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I. uit Bissegem

De eerste keer dat we hier kwamen lunchen, zal zeker herhaald worden! Mooie gezellige plek!

vr 03 december 2021

Eddy Vandewalle

Prachtige achtergrond muziek

zo 28 november 2021

D.

Mooie zaak. Zeer vriendelijk onthaal. We hadden de lunch genomen waar niets op aan te merken was. Lekkere soep , daarna malse smaakvolle steak en tot slot nog een koffie. Is een aanrader. Dit vertel ik door aan vrienden en wij komen zeker nog terug.

za 27 november 2021

Kurt Ostyn

Prachtig decor. De piano zorgt voor een extra gezelligheid. Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Eerlijke en gevarieerde keuken.

wo 10 november 2021