accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Kaffee Damast

Contact

Social media

Met Kaffee Damast willen we een plek creëren waar iedereen welkom is. Van de jonge dertiger die hier met zijn gezin een koffie komt drinken tot de gepensioneerde die dagelijks langskomt voor zijn aperitief. Van de liefhebber van Kortrijkse streekproducten tot de toerist die het gloednieuwe vlasmuseum Texture komt bezoeken. De rijkdom aan mensen laat ons toe om tal van leuke dingen te doen. Van zondagse brunch tot de drukbevolkte middaglunches, van genieten met vrienden bij een aperitief op het zonnig terras tot een romantisch diner. Van rustig napraten aan de centrale boekentafel tot het organiseren van bruisende jazzsessies. Kaffee Damast staat voor verwennerij. Zowel culinair als met een streepje muziek. Laat je bij ons verleiden tot authenthieke gesprekken genietend van (h)eerlijke gerechten bereid met veel liefde. We verwelkomen je graag in ons historisch pand op Overleie in Kortrijk, met zicht op de Golden River.
  • Valentijnspecial
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10Kwaliteit
  • 9.1/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sofie Vermaut

Lekker en verzorg gegeten, vriendelijke en attente bediening. Fijne plek in Kortrijk met een frisse en hedendaagse kaart.

vr 05 augustus 2022

F. Deleersnyder

Fantastische en lekkere avond beleefd in Kaffee Damast. Gezellige sfeer, hartelijke bediening. Prijs/kwaliteit uitstekend. Kortom, TOP !

vr 29 juli 2022

A.

Een lekker aperitief buiten op het terras..en heel lekker gegeten ..al mijn gasten waren super content ..was heel gezellig en verzorgd

zo 03 juli 2022

Leopold Dekeyser

Zoals steeds, lekker, vriendelijk met een glimlach bij elke bestelling. Bijzonder eerlijke prijs/kwaliteit. Bij zonnig weer, topterras.

di 28 juni 2022