account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kaffee Damast

Kaffee Damast

Met Kaffee Damast willen we een plek creëren waar iedereen welkom is. Van de jonge dertiger die hier met zijn gezin een koffie komt drinken tot de gepensioneerde die dagelijks langskomt voor zijn aperitief. Van de liefhebber van Kortrijkse streekproducten tot de toerist die het gloednieuwe vlasmuseum Texture komt bezoeken. De rijkdom aan mensen laat ons toe om tal van leuke dingen te doen. Van zondagse brunch tot de drukbevolkte middaglunches, van genieten met vrienden bij een aperitief op het zonnig terras tot een romantisch diner. Van rustig napraten aan de centrale boekentafel tot het organiseren van bruisende jazzsessies. Kaffee Damast staat voor verwennerij. Zowel culinair als met een streepje muziek. Laat je bij ons verleiden tot authenthieke gesprekken genietend van (h)eerlijke gerechten bereid met veel liefde. We verwelkomen je graag in ons historisch pand op Overleie in Kortrijk, met zicht op de Golden River.
  • Valentijnspecial
  • Terrassen
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Fijn ontvangt en goeie service 👌😉

zo 26 juni 2022

Ellen Geers

Kaffee Damast heeft een lekkere, eerlijke keuken. Daarbij komen vegetariërs ook echt goed aan hun trekken. Ik vind het daarenboven heel tof dat lokale handelaars mee in de kijker gezet worden en zo hun producten kunnen laten degusteren. De menuzine die gebruikt wordt, is hierbij een geslaagd instrument.

zo 22 mei 2022

Rene Ketels

Vriendelijke ontvangst en een lekkere brunch genomen Voor herhaling vatbaar.

zo 08 mei 2022

Kathleen Boxoen

Met plezier

zo 01 mei 2022