account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kami Sushi

Kami Sushi

Kami Sushi & Grill. Ons "All You can Eat" concept gaat je bevallen. Zeker weten! Kami is het Japanse woord voor heerlijke geur. Of je bij ons ook van heerlijke sushi kan genieten? Dat laten wij aan jou over. Aan het interieur zal het niet liggen dit is trendy met Oosterse invloeden.

Onze koks proberen voortdurend boven zichzelf uit te stijgen. Resultaat: overheerlijke sushi, in ontelbare variaties. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken. Het gezonde alternatief voor wie gemakkelijk en bovenal smakelijk wil eten.

Maar ook diverse vlees- en vissoorten weten de koks van Kami om te toveren tot verrassende grill-, wok- en frituurgerechten. Begin je al langzaam weg te dromen? Dat is mooi. Maar gewoon eens langskomen is natuurlijk nog leuker!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Amanda Heres

We zijn een dag eerder geweest, ivm corona maatregelen. Donderdag was alles gesloten, snel omgezet naar woensdag. Het eten was weer heerlijk en de bediening top.. hopelijk mogen jullie snel weer open.

do 15 oktober 2020

D.

Heerlijk eten en erg gezellig restaurant!

wo 14 oktober 2020

Astrid Olde Olthof

Heerlijk gegeten, fijne gemoedelijke sfeer.

wo 14 oktober 2020

P.

Goede service en het eten werd heel snel geserveerd. Het eten was heerlijk.

do 08 oktober 2020