account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kami Sushi

Kami Sushi

Kami Sushi & Grill. Ons "All You can Eat" concept gaat je bevallen. Zeker weten! Kami is het Japanse woord voor heerlijke geur. Of je bij ons ook van heerlijke sushi kan genieten? Dat laten wij aan jou over. Aan het interieur zal het niet liggen dit is trendy met Oosterse invloeden.

Onze koks proberen voortdurend boven zichzelf uit te stijgen. Resultaat: overheerlijke sushi, in ontelbare variaties. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken. Het gezonde alternatief voor wie gemakkelijk en bovenal smakelijk wil eten.

Maar ook diverse vlees- en vissoorten weten de koks van Kami om te toveren tot verrassende grill-, wok- en frituurgerechten. Begin je al langzaam weg te dromen? Dat is mooi. Maar gewoon eens langskomen is natuurlijk nog leuker!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Goed en vooral lekker eten, veel afwisseling in gerechten en leuk dat er ook nieuwe gerechten waren! Aardige gastvrouw die in was voor een geintje waardoor we ons op ons gemak voelden. Al met al top!!

ma 08 oktober 2018

Alien van Erkelens

Service is prima, je hoeft niet lang te wachten. Ze staan maar zo bij je.

zo 30 september 2018

Michelle Van Der Veen

Super gezellige avond gehad met uitstekend eten en een gezellige sfeer.

za 29 september 2018

Gerrit Schutten

heerlijke gerechten,van sushi tot warme gerechten,gemakkelijk te bestellen met de tablet en de gerechten staan mooi snel op tafel,vriendelijk personeel

za 29 september 2018