no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Kami Sushi

Kami Sushi

Kami Sushi & Grill. Ons "All You can Eat" concept gaat je bevallen. Zeker weten! Kami is het Japanse woord voor heerlijke geur. Of je bij ons ook van heerlijke sushi kan genieten? Dat laten wij aan jou over. Aan het interieur zal het niet liggen dit is trendy met Oosterse invloeden.

Onze koks proberen voortdurend boven zichzelf uit te stijgen. Resultaat: overheerlijke sushi, in ontelbare variaties. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken. Het gezonde alternatief voor wie gemakkelijk en bovenal smakelijk wil eten.

Maar ook diverse vlees- en vissoorten weten de koks van Kami om te toveren tot verrassende grill-, wok- en frituurgerechten. Begin je al langzaam weg te dromen? Dat is mooi. Maar gewoon eens langskomen is natuurlijk nog leuker!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

R.

Altijd zeer tevreden over zowel de service als het eten, daarom blijven we altijd terugkomen.

do 19 april 2018

Riet Huijser

Heerlijk gegeten, voor in het restaurant, ruime plaats deze keer, achter zit je iets krapper. Prijs kwaliteit super👍🏻 Vriendelijk personeel, geen lange wachttijden, met kinderen wel zo prettig,

vr 13 april 2018

S.

het eten is erg lekker.

ma 09 april 2018

Jacqueline Smit

Het was geweldig. Kwaliteit was top!! De Sushi was super vers. Ik was die dag jarig en toe kwamen ze het toetje brengen met vuurwerk. Geen idee wie dat zou hebben geregeld. Met het betalen maar even gevraagd. Maar het bleek van de zaak te zijn. Met het online reserveren heb ik mijn geboortedatum moeten doorgeven. Dit was echt een super leuke verassing. Top!

ma 09 april 2018