account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kami Sushi

Kami Sushi

Kami Sushi & Grill. Ons "All You can Eat" concept gaat je bevallen. Zeker weten! Kami is het Japanse woord voor heerlijke geur. Of je bij ons ook van heerlijke sushi kan genieten? Dat laten wij aan jou over. Aan het interieur zal het niet liggen dit is trendy met Oosterse invloeden.

Onze koks proberen voortdurend boven zichzelf uit te stijgen. Resultaat: overheerlijke sushi, in ontelbare variaties. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken. Het gezonde alternatief voor wie gemakkelijk en bovenal smakelijk wil eten.

Maar ook diverse vlees- en vissoorten weten de koks van Kami om te toveren tot verrassende grill-, wok- en frituurgerechten. Begin je al langzaam weg te dromen? Dat is mooi. Maar gewoon eens langskomen is natuurlijk nog leuker!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Monique Liedmeijer

Wat een goed geoliede restaurant is het ..... je komt ook werkelijk niks tekort . Personeel zeer vriendelijk en goed opgeleid . Eten is zo vers en lekker . Een kadootje om daar te eten . Helaas hebben we maar 1 maag .

do 23 juni 2022

A.

Super goed gegeten

wo 22 juni 2022

H.

Kom speciaal uit Almelo om hier te eten 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

di 21 juni 2022

Lotte Van Dijk

Kwaliteit is heel stabiel: altijd zelfde grootte van porties en zelfde (lekkere!) smaak. Het was buiten 30 graden maar desondanks binnen heerlijk koele temperatuur. Vriendelijke service.

za 18 juni 2022