account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kami Sushi

Kami Sushi

Kami Sushi & Grill. Ons "All You can Eat" concept gaat je bevallen. Zeker weten! Kami is het Japanse woord voor heerlijke geur. Of je bij ons ook van heerlijke sushi kan genieten? Dat laten wij aan jou over. Aan het interieur zal het niet liggen dit is trendy met Oosterse invloeden.

Onze koks proberen voortdurend boven zichzelf uit te stijgen. Resultaat: overheerlijke sushi, in ontelbare variaties. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken. Het gezonde alternatief voor wie gemakkelijk en bovenal smakelijk wil eten.

Maar ook diverse vlees- en vissoorten weten de koks van Kami om te toveren tot verrassende grill-, wok- en frituurgerechten. Begin je al langzaam weg te dromen? Dat is mooi. Maar gewoon eens langskomen is natuurlijk nog leuker!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Maryta Vollenbroek

Gezellig buiten op het terras genoten van allerlei lekkere sushi ‘s en andere tapas...de bediening was ook erg vriendelijk

zo 02 augustus 2020

Tonny de Jong

Echt heerlijk gegeten met voortreffelijke sushi. Tevens waren de warme gerechten echt super lekker. De bediening was vlot en vriendelijk. De gerechtjes worden ondanks dat 't druk was verbazingwekkend snel geserveerd. Ook worden de lege bordjes snel verwijderd zodat je niet een stapel bordjes verzameld. Dus een compliment voor de keuken maar ook voor de bediening. We hebben genoten.

di 28 juli 2020

L.

Voor de lekkerste Sushi ga je naar Kami sushi 🍣 🍣

vr 24 juli 2020

M.

Heerlijk ! Voor ons alleen maar sushi bij jullie

do 23 juli 2020