account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kasteel Breivelde

Kasteel Breivelde

De uitbaters van Kasteel Breivelde zijn zussen, zielsverwanten en beste vriendinnen. Ze groeiden op in het landelijke Sint-Lievens-Esse en wonen momenteel in Herzele. Al hun hele leven vormen ze een complementair duo, en dat is ook de reden waarom ze samen een eigen zaak gestart zijn.

De bedoeling van de zussen is dat Kasteel Breivelde een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Iets eten, groot of klein, of alleen maar iets drinken: het kan allemaal! Ze stellen hun zaak ook ter beschikking voor feesten en bedrijfsevenementen.
In Kasteel Breivelde vind je alles in één en er is voor elk wat wils.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag wordt er een dagmenu geserveerd. Op zaterdagmiddag kunt u genieten van steak met frietjes voor slechts 10 euro! Ook aan de vegetariërs wordt gedacht: het vegetarische menu is een echte aan- rader. Voor de zoetebekken zijn er elke dag verse pannenkoeken en andere zoe- tigheden. Op zomerse dagen kunt u vanop het terras genieten van een prachtig uitzicht op het park. Een lekkere cocktail mag dan zeker niet ontbreken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Luc Germonpré

Heel lekker eten, voortreffelijke wijnen, een super-service met vriendelijke mensen! En dit allemaal in een heel mooi kader. Een aanrader!

za 18 mei 2019

Ronald Stevens

vriendelijke bediening en fijne smakelijke keuze op de schotels

zo 07 april 2019

Annie Lammens

Lammens annie, op 16/3/2019 met 4 personen genoten van het Parkmenu, zo smaakvol, we hebben er echt van genoten, zeer vriendelijke en correcte bediening, de prijs voor wat we die avond gekregen hebben in dit prachtige kader vonden wij allen zeer behoorlijk. proficiat aan het team 'T Breivelde, jullie zijn een voorbeeld van hoe het kan en zou moeten zijn8

za 16 maart 2019

Viviane Buggenhoudt

Alles was super in orde, eten, bediening, mooi kader. Wij hebben à la carte 3 gangen gegeten en alle gerechten waren superlekker! Ik kan geen negatief punt aanhalen wat betreft eten of bediening en dit terwijl het restaurant helemaal vol zat. Enkel de plaats waar we zaten was minder omdat we aan de ingang tegen de toog zaten was het daar frisser maar voor de rest was alles top!

za 09 februari 2019