accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Kasteel Breivelde

Contact

Social media

Sinds 2019 baten wij naast ‘ t Zavelhof en Burgemeestershof nu ook Kasteel Breivelde uit.

We werden er helemaal verliefd op! Wat een locatie, de sfeer die er hangt is niet te beschrijven, die moet je gewoon zelf komen beleven!

Sindsdien doen we ons best om van Kasteel Breivelde een plaats te maken waar iedereen welkom is in een rustige en gastvrije sfeer.

Het is hier aangenaam en gezellig vertoeven en je bent er in zeer goeie handen van ons geweldig, jong en gepassioneerd team.

Een team die er telkens weer in slaagt om je een gevoel van ‘thuiskomen’ te geven en je te laten genieten van de gastronomische, seizoensgebonden en verfijnde gerechten klaargemaakt met veel zorg en liefde en met respect voor het product.

Het kasteel heeft het perfecte decor voor een gezellig diner, een snelle lunch, een lekkere cocktail op het terras of een dessertje in de namiddag op ons terras.

Laat ons eerlijk zijn, Kasteel breivelde heeft één van de mooiste terassen in Zottegem en omstreken! ;-) En daar zijn we fier op!
Onze seizoensgebonden events zoals onze ‘Winter BBQ’ komen op ons hip en cosy terras helemaal tot hun recht!

Benieuwd geworden??
We houden jullie niet langer in spanning en nodigen jullie uit om een kijkje te nemen op de rest van de website en op zoek te gaan naar wat me allemaal nog in petto hebben voor jullie!

Denk maar aan een téte a téte met een winters wildgerechtje erbij..
Een avondje uit met vrienden terwijl julle smullen van onze ribbetjes à volonté of een sexy à la carte gerechtje..
Het sprookjes huwelijksfeest waar je altijd van droomde…
Een goed verzorgd all-in familiefeest..
Een geweldig eerste feestje voor jullie kleine spruit met onze babyborrel formules..


In Kasteel Breivelde vind je zeker wat je zoekt!

Tot snel!
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag