account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kasteel Breivelde

Kasteel Breivelde

De uitbaters van Kasteel Breivelde zijn zussen, zielsverwanten en beste vriendinnen. Ze groeiden op in het landelijke Sint-Lievens-Esse en wonen momenteel in Herzele. Al hun hele leven vormen ze een complementair duo, en dat is ook de reden waarom ze samen een eigen zaak gestart zijn.

De bedoeling van de zussen is dat Kasteel Breivelde een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Iets eten, groot of klein, of alleen maar iets drinken: het kan allemaal! Ze stellen hun zaak ook ter beschikking voor feesten en bedrijfsevenementen.
In Kasteel Breivelde vind je alles in één en er is voor elk wat wils.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag wordt er een dagmenu geserveerd. Op zaterdagmiddag kunt u genieten van steak met frietjes voor slechts 10 euro! Ook aan de vegetariërs wordt gedacht: het vegetarische menu is een echte aan- rader. Voor de zoetebekken zijn er elke dag verse pannenkoeken en andere zoe- tigheden. Op zomerse dagen kunt u vanop het terras genieten van een prachtig uitzicht op het park. Een lekkere cocktail mag dan zeker niet ontbreken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Patrick Van Wijnendaele

Zeer correcte en snelle bediening Heel lekker eten voor eerlijke prijs

vr 16 augustus 2019

I. uit Aaigem

Een verrassing : heel lekker en origineel gegeten, heel vriendelijk we gaan zeker terug

ma 12 augustus 2019

J.

Prima in orde. Mooie locatie met dank aan het goede weer zodat we buiten konden eten. Vlotte en zeer aangename bediening. Komen zeker nog terug.

zo 04 augustus 2019

J. uit Landskouter

Zeer mooie herinneringen aan een zeer geslaagd huwelijksfeest dankzij een mooie locatie met goede service!

za 20 juli 2019