account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kasteel Breivelde

Kasteel Breivelde

De uitbaters van Kasteel Breivelde zijn zussen, zielsverwanten en beste vriendinnen. Ze groeiden op in het landelijke Sint-Lievens-Esse en wonen momenteel in Herzele. Al hun hele leven vormen ze een complementair duo, en dat is ook de reden waarom ze samen een eigen zaak gestart zijn.

De bedoeling van de zussen is dat Kasteel Breivelde een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Iets eten, groot of klein, of alleen maar iets drinken: het kan allemaal! Ze stellen hun zaak ook ter beschikking voor feesten en bedrijfsevenementen.
In Kasteel Breivelde vind je alles in één en er is voor elk wat wils.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag wordt er een dagmenu geserveerd. Op zaterdagmiddag kunt u genieten van steak met frietjes voor slechts 10 euro! Ook aan de vegetariërs wordt gedacht: het vegetarische menu is een echte aan- rader. Voor de zoetebekken zijn er elke dag verse pannenkoeken en andere zoe- tigheden. Op zomerse dagen kunt u vanop het terras genieten van een prachtig uitzicht op het park. Een lekkere cocktail mag dan zeker niet ontbreken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Geert De Cock

Zeer lekker, vriendelijke en vlotte bediening

vr 26 oktober 2018

An Van Goethem

Mooi kader, heerlijk verzorgd eten, vriendelijke bediening!

za 20 oktober 2018

K. uit Zottegem

Wij hadden een heel gezellige avond. Heel lekker gegeten. wij vonden de "optredens" van het personeel en één van de gasten heel tof. Mooi gezongen.

vr 24 augustus 2018

Annie Detemmerman

Aanrader voor iedereen ,top op alle gebied 👍

zo 12 augustus 2018