account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kasteel Breivelde

Kasteel Breivelde

De uitbaters van Kasteel Breivelde zijn zussen, zielsverwanten en beste vriendinnen. Ze groeiden op in het landelijke Sint-Lievens-Esse en wonen momenteel in Herzele. Al hun hele leven vormen ze een complementair duo, en dat is ook de reden waarom ze samen een eigen zaak gestart zijn.

De bedoeling van de zussen is dat Kasteel Breivelde een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Iets eten, groot of klein, of alleen maar iets drinken: het kan allemaal! Ze stellen hun zaak ook ter beschikking voor feesten en bedrijfsevenementen.
In Kasteel Breivelde vind je alles in één en er is voor elk wat wils.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag wordt er een dagmenu geserveerd. Op zaterdagmiddag kunt u genieten van steak met frietjes voor slechts 10 euro! Ook aan de vegetariërs wordt gedacht: het vegetarische menu is een echte aan- rader. Voor de zoetebekken zijn er elke dag verse pannenkoeken en andere zoe- tigheden. Op zomerse dagen kunt u vanop het terras genieten van een prachtig uitzicht op het park. Een lekkere cocktail mag dan zeker niet ontbreken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Lieve Torrekens

Heel vriendelijk onthaal. Super lekker gegeten in een prachtig kader ,vlotte bediening. Een echte aanrader. Het was top! Wij komen zeker terug!

vr 01 juni 2018

Anja Van Mulders

Lekker eten, top locatie en een supersnelle en vlotte bediening en dit alles tegen een zeer correcte prijs. Kortom Kasteel Breivelde is top. Hier is de klant echt nog koning. Bedankt om het feestje van onze dochter onvergetelijk te maken!

za 26 mei 2018

T.

Wij waren heel tevreden met de bediening en het eten en aangenaam verrast door het vegan menu! Super! We konden ons geen betere verloving voorstellen! Dankuwel daarvoor! Thibault Heyninck

zo 20 mei 2018

An Deleu

Mooie locatie, vriendelijk onthaal, lekker eten en vlotte bediening. Een geslaagde avond. Wij komen zeker terug!

vr 18 mei 2018