accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Kasteel Maurick

Contact

De keuken van Hendrik van Maurick laat zich omschrijven als een grenzeloze gastronomische ontdekkingsreis. Een wereldkeuken met verwondering. Ontdek ons culinaire aanbod en kom heerlijk lunchen of dineren! Geniet van de (smaak)beleving van Hendrik van Maurick!
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Afhalen
Koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 8.9/10Service
  • 8.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Dongen

Totaalbeleving klopte helemaal: uitstekende gerechten, uitmuntende service/bediening en natuurlijk de geweldige locatie (buiten op terras)

do 11 augustus 2022

M. uit `s-Hertogenbosch

Zowel het eten als de geadviseerde wijnen waren van een bijzondere gelaagdheid in smaken. Zeer subtiel eten geserveerd op een terras aan de slotgracht van het kasteel . Absolute aanrader als je van en subtiele maaltijd houdt.

wo 10 augustus 2022

Ingrid Burgers

We werden vriendelijk ontvangen en begeleid naar ons tafeltje. Men stond open voor onze suggesties voor een andere tafel. De producten waren allemaal van uitstekende kwaliteit en werden op een hele leuke manier gepresenteerd en toegelicht. Chapeau. We komen zeker nog eens terug.

wo 10 augustus 2022

Ineke Lensen

Wat een heerlijke omgeving om van een uitstekende lunch te genieten. De klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Een absolute aanrader!

wo 10 augustus 2022