account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kato Gâteaux

Kato Gâteaux

Plantaardig en gezond: We geloven sterk in een plantaardige toekomst. Dat is niet alleen beter voor de planeet maar ook je lichaam is je er dankbaar voor. Ook mensen met intoleranties kunnen bij Kato Gâteaux terecht. Vraag gerust naar de allergenenkaart. Lokaal ondernemerschap, korte keten & direct-trade: Kato Gâteaux kiest ervoor samen te werken met kleine zelfstandigen in de regio om mekaar te versterken. Bovendien is dat ook goed voor het milieu. Duurzaamheid: In onze consumptiemaatschappij hebben we bewust andere keuzes gemaakt bij de verbouwing en inrichting. Zo veel mogelijk is 2dehands. Gaande van de bordjes, bestek & glazen tot de zetel en tafels & stoelen. De kussens zijn gemaakt door AMAI & de stoffen komen van Stitch & Co.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I. uit Kalmthout

Wat een gezellig, gezond en lekker plekje ontdekt in Mechelen! Eat, enjoy, repeat...

di 07 december 2021

Paul Wilms

Een jonge ondernemer met een mooie visie. Het totaalplaatje klopt. Beperkte kaart wijst op de versheid van de producten. Zeker een aanrader!

vr 03 december 2021

F.

Zoals altijd een heerlijke lunch met top producten en een warme welkom. Een echte aanrader !

zo 07 november 2021

Ans Brants

Super! Heel vriendelijk en mooie kaart!

za 06 november 2021