account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kazerne

Kazerne

KAZERNE – HOME OF DESIGN

Eet en drink letterlijk te midden van het design in deze hot spot in het hart van Eindhoven.
Gevestigd in een industriële loods en aangrenzende voormalige marechausseekazerne, viert Kazerne de impact van design door gasten te verwelkomen te midden van een actuele designtentoonstelling.

De industriële, maar intieme sfeer van de Bar/bistro is een fijne setting om in te relaxen en bij te tanken met een casual lunch, uitgebreid maar no-nonsense etentje of bijvoorbeeld een zakelijk diner. De ruimtelijk opgezette bar herbergt een verfrissende selectie van mooie kwaliteitswijnen, gin&tonics en biologische bieren.

Chef Giovanni Gabana geeft een authentieke Italiaanse touch aan alle gerechten op de wisselende menukaart. Samen met zijn team werkt hij het liefst met seizoensproducten en verse ingrediënten. ‘Gio’ zorgt ervoor dat gasten altijd kunnen kiezen voor een hoogwaardig vegetarisch gerecht, naast de vlees- en visgerechten. Een vegan lunch of diner is ook mogelijk. Geef door wat je (dieet)wensen zijn en de chef verzorgt een smakelijk alternatief.

Kom langs om heerlijk te eten en te drinken in een inspirerende omgeving, omringd door werk van wereldklasse designtalent.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Amazing place with delicate dishes and a really kind staff. A must-go address in Eindhoven!

za 04 mei 2019

G.

Great place and good food

di 30 april 2019

T. uit Eindhoven

Veruit het beste restaurant in Eindhoven met een Italiaanse twist. Zelfs in Italië kom je deze topkwaliteit zelden tegen. Subliem

di 23 april 2019

Ray Derkzen

Prachtige tuin. Super relaxt vertoeven.

zo 21 april 2019