account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Keizershof

Keizershof

Het Keizershof opende voor het eerst zijn deuren in 1979, dit onder aanvoering van het sexy echtpaar, de heer en Mevrouw Van Reeth, dat zich onderscheidde door een licht kalende kop en een koppel leuke tietjes in een strakke bloeze.

Door een atavistisch amalgaam van biologisch, seizoens- en streekgebonden producten en prima vers bereid voedsel kent het restaurant een bijzonder groot succes. De heer en mevrouw werden een dagje ouder en gaven de zaak in handen van hun uitzonderlijke zonen Lino en Ward, die Het Keizershof laten floreren als nooit tevoren. (Herman Brusselmans)
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Zeer lekkere gerechten in een aangename setting met supervriendelijke bediening. Wat wil een mens meer op een zaterdagavond

za 05 oktober 2019

David Dhooge

Zoals altijd supergezellig, hartelijke mensen en bovenal zeer lekker eten!

za 05 oktober 2019

Mieke Baudelet

In het Keizershof kan je niet anders dan een 10/10 geven. Het meest gezellige restaurant van Gent, met een top bediening en lekker eten. Wat moet een mens meer hebben voor een avondje uit met je familie. Daar komen we "thuis."

vr 27 september 2019

L.

Zoals altijd weer super lekker gegeten!

vr 06 september 2019