no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Keizershof

Keizershof

Het Keizershof opende voor het eerst zijn deuren in 1979, dit onder aanvoering van het sexy echtpaar, de heer en Mevrouw Van Reeth, dat zich onderscheidde door een licht kalende kop en een koppel leuke tietjes in een strakke bloeze.

Door een atavistisch amalgaam van biologisch, seizoens- en streekgebonden producten en prima vers bereid voedsel kent het restaurant een bijzonder groot succes. De heer en mevrouw werden een dagje ouder en gaven de zaak in handen van hun uitzonderlijke zonen Lino en Ward, die Het Keizershof laten floreren als nooit tevoren. (Herman Brusselmans)
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

M. uit Gent

Heel aangename sfeer, warme ontvangst, zeer vriendelijke bediening en overheerlijke suggestie!

vr 27 april 2018

W. uit ZINGEM

Als altijd , lekker, goede sfeer, fijne bediening en snelle service!!! Zowel zakelijke als prive etentjes altijd succesvol!

do 15 maart 2018

Aafje Van Hoecke

Aan een mooie aangename tafel voor 8 personen mogen genieten van het superlekker eten! De bediening gebracht door jonge en hele vriendelijke en gedienstige mensen! Een verdiende pluim voor de hele goede organisatie en het heel gezellig interieur! Wel een beetje te lawaaierig door de niet zo goede akoestiek in de ruimte.

vr 16 februari 2018

H.

Het personeel was ongelofelijk vriendelijk ondanks de (aangename) drukte. Het eten was Belgisch op zijn best. Wij komen zeker nog eens terug!

vr 02 februari 2018