account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Klein Afrika

Klein Afrika

Een stukje Afrika in eigen land! Hout, dierenfoto's en wilde dierenkoppen aan de muur, dat is restaurant Klein Afrika in de prachtige groene omgeving van Oldenzaal. Ga op safari en ontdek de lekkerste pannenkoeken en meer!

Na een fijne dag op Het Hulsbeek, ga je natuurlijk met je kinderen naar Klein Afrika. Heerlijk smullen van de verschillende pannenkoeken en andere smakelijke gerechten. Van zoete en hartige pannenkoeken tot smakelijke vlees- en visgerechten. Dit restaurant is zoveel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant!

En dat geldt niet alleen voor de menukaart. Er is namelijk ook een grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een kabelbaan, waar de kinderen vrij kunnen spelen, terwijl de ouders in alle rust kunnen genieten van hun diner. Maar er is meer... Een kleine dierentuin met wasberen, zebra's en een struisvogel. Hoe leuk is dat!

Wil je je dag ook leuk afsluiten met je kinderen en tegelijkertijd genieten van smaakvolle gerechten? Ga dan zeker eens langs bij Klein Afrika in Oldenzaal!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Fantastische locatie, lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening

za 22 juni 2019

B.

Het was weer top, lekker gegeten en super vriendelijke bediening

vr 14 juni 2019

M.

Al twee keer heerlijk gegeten bij Klein Afrika, zowel pannenkoeken als overige gerechten. Prachtige locatie, super leuk voor de kinderen. Zeer vriendelijk personeel! We komen zeker nog een keer terug!

di 14 mei 2019

J.

Heerlijke plek en lekkere pannenkoeken!

vr 19 april 2019