account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Klein Afrika

Klein Afrika

Een stukje Afrika in eigen land! Hout, dierenfoto's en wilde dierenkoppen aan de muur, dat is restaurant Klein Afrika in de prachtige groene omgeving van Oldenzaal. Ga op safari en ontdek de lekkerste pannenkoeken en meer!

Na een fijne dag op Het Hulsbeek, ga je natuurlijk met je kinderen naar Klein Afrika. Heerlijk smullen van de verschillende pannenkoeken en andere smakelijke gerechten. Van zoete en hartige pannenkoeken tot smakelijke vlees- en visgerechten. Dit restaurant is zoveel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant!

En dat geldt niet alleen voor de menukaart. Er is namelijk ook een grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een kabelbaan, waar de kinderen vrij kunnen spelen, terwijl de ouders in alle rust kunnen genieten van hun diner. Maar er is meer... Een kleine dierentuin met wasberen, zebra's en een struisvogel. Hoe leuk is dat!

Wil je je dag ook leuk afsluiten met je kinderen en tegelijkertijd genieten van smaakvolle gerechten? Ga dan zeker eens langs bij Klein Afrika in Oldenzaal!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Heerlijke plek en lekkere pannenkoeken!

vr 19 april 2019

Danielle Ravenshorst

Heerlijk gegeten. 't was erg druk maar ondanks dat hoefde je niet lang te wachten op het eten. De kinderen konden heerlijk spelen. Hebben 2 springkussens en een tekentafel binnen. (buiten ook erg leuke speeltuin maar toen wij er waren had 't net geregend). Wij komen zeker vaker

zo 17 maart 2019

S.

Onwijs lekker eten, gezellig en een top plek om met kinderen naar toe te gaan! Raad het ZEKER aan!

zo 30 december 2018

S.

Lekker en gezellig uit eten geweest. De kinderen kunnen heerlijk spelen dus hoeven ze niet zo lang aan tafel te zitten.

zo 11 november 2018