account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Klein Afrika

Klein Afrika

Een stukje Afrika in eigen land! Hout, dierenfoto's en wilde dierenkoppen aan de muur, dat is restaurant Klein Afrika in de prachtige groene omgeving van Oldenzaal. Ga op safari en ontdek de lekkerste pannenkoeken en meer!

Na een fijne dag op Het Hulsbeek, ga je natuurlijk met je kinderen naar Klein Afrika. Heerlijk smullen van de verschillende pannenkoeken en andere smakelijke gerechten. Van zoete en hartige pannenkoeken tot smakelijke vlees- en visgerechten. Dit restaurant is zoveel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant!

En dat geldt niet alleen voor de menukaart. Er is namelijk ook een grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een kabelbaan, waar de kinderen vrij kunnen spelen, terwijl de ouders in alle rust kunnen genieten van hun diner. Maar er is meer... Een kleine dierentuin met wasberen, zebra's en een struisvogel. Hoe leuk is dat!

Wil je je dag ook leuk afsluiten met je kinderen en tegelijkertijd genieten van smaakvolle gerechten? Ga dan zeker eens langs bij Klein Afrika in Oldenzaal!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Altijd heerlijk

za 22 februari 2020

B.

Het was weer top, erg gezellig en lekker gegeten

za 23 november 2019

G.

Bedankt voor de geweldige middag!! vriendelijk, laagdrempelig, lekker eten en kinderen vermaken zich perfect. Zeker voor herhaling vatbaar.

zo 10 november 2019

Sini Vortkamp

We waren zondag voor de eerste keer bij Klein Afrika, we komen zeker weer terug. Het is een top locatie voor mensen met kleine kinderen.

zo 03 november 2019