accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Kloosterhoeve

Contact

Wij bieden u een klassieke Franse-Belgische keuken aan waar wij steeds werken met verse en kwaliteitsvolle producten tegen een eerlijke prijs. U kan bij ons steeds terecht om uitgebreid te tafelen met familie, vrienden of zakenpartners, maar ook voor een kleine snack hebben wij een uitgebreide kaart.

Vijf maal per jaar wisselen wij van suggestiekaart, daarin komen o.a. het wild-, asperge- en mosselseizoen ruim aan bod. Hier kan u dan ook iets specialere gerechten verwachten dan op onze vaste kaart. Steeds een aanrader om eens iets nieuws te proberen.
  • Frans/Belgisch
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10Kwaliteit
  • 9.1/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N. uit Herent

Altijd blij om hier terug te komen!

zo 31 juli 2022

Sophie Grandjean

Heel lekker gegeten op een mooie locatie met vriendelijke en goede service.

di 19 juli 2022

D.

Het was meer dan 2 jaar geleden dat we nog bij de Kloosterhoeve hadden gegeten en ons recent bezoek was even goed als ik me herinner van vroeger. Ik ben blij dat we nog altijd goede service, kwaliteit en smaak mogen verwachten.

za 16 juli 2022

Christiane Kenes

Een lekker etentje, op een prachtig terras, in goed gezelschap. Alweer mooie herinneringen gemaakt. Dankjulliewel! Complimenten aan team keuken om het allemaal klaargespeeld te krijgen 👍 uiteraard ook aan de obers 👍

za 02 juli 2022