account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kok o vin

Kok o vin

De naam kokOvin zou kunnen doen vermoeden dat dit een klassiek restaurant is, niets is minder waar wat de kaart betreft. Ook het kader is eerder fris, modern en héél gezellig.

De volledig gerenoveerde villa is gelegen in een landelijke omgeving aan de stadsrand van Sint-Niklaas, op 5 minuten van de stadskern en makkelijk te bereiken vanuit de nabijgelegen industrieparken.

Voor de liefhebbers van de authentieke keuken zal de maandelijks wisselende kaart en degustatiemenu zeker aanslaan.
Topproducten worden verwerkt in gerechten die de originele smaak ten goede brengen.

's Middags wordt een verzorgde lunch geserveerd naar inspiratie van het marktaanbod, in een kader waar zakenlieden discreet kunnen tafelen.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Geert Pypers

Voor ons was het de eerste keer dat wij op bezoek kwamen, maar zeker niet de laatste keer. De eigenaars mogen zeer trots zijn op wat ze hier hebben neer gezet. Het restaurant is zeer gezellig aangekleed, de muziek is perfect aangepast en het eten was werkelijk fenomenaal. Om van de bediening te zwijgen. Ik kom superlatieven tekort feitelijk. Tot binnenkort!

ma 11 juni 2018

Tatjana Lauwers

Eten van hoogstaande kwaliteit en fantastische professionele bediening, die ook supervriendelijk is.

ma 11 juni 2018

Inno .casteleyn

Zoals gewoonlijk steeds top👌

za 09 juni 2018

Sarah Smet

Superlekker gegeten en gedronken. Zowel het aperitief (gin) als de wijn waren zeer lekker. Het suggestiemenu is een echte aanrader. Heel vriendelijke bediening! Wij komen zeker terug!

ma 04 juni 2018