account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kolonie Hotel & Brasserie Merksplas

Kolonie Hotel & Brasserie Merksplas

Na een klein jaar heeft de gemeente Merksplas samen met de vorige concessiehouder van de kolonie beslist om de samenwerking met "De Veldkeuken" stop te zetten. Wij gaan als nieuwe concessiehouder een volledig andere weg op.

Met een volledig uitgeruste buitenbar gaan we de drukte op het terras positief tegemoet. Onze buitenbar gaat verschillende soorten eten en drinken aanbieden waarbij de klanten met zelfbediening aan de bar kunnen bestellen.

Brasserie De Kolonie gaat zich vestigen op de begane grond met één rij terrastafels net voor de glazen schuifwanden. Hier gaat een apart menu voor worden voorzien.

Kolonie Hotels gaat garant staan voor alle soorten evenementen en feesten. Meer info op de events pagina.
De eerste zes hotelkamers gaan openen in zomer 2018.

Had u reeds een evenement gepland bij de vorige concessiehouder en heeft u nog geen contact gehad met Kolonie Hotels? Neem dan snel contact op met events@koloniehotels.com.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nicole Van Dyck

Wij hebben heel lekker gegeten in een gezellig kader. Vriendelijk personeel en goede bediening. Prijs kwaliteit was heel goed.

za 20 oktober 2018

M. uit Merksplas

De gerechten zagen er prachtig uit en waren stuk voor stuk heerlijk. Niks op aan te merken! Het proefde vers en je voelt dat er veel moeite in wordt gestoken. De porties waren zeer ruim. Je gaat zeker niet met honger naar huis. Personeel is heel vriendelijk en de sfeer gezellig. Wij zijn blij dat we dit pareltje ontdekt hebben.

vr 12 oktober 2018

Naomi Lomans

Dit is de derde keer dat ik hier kom. En opnieuw ben ik onder de indruk van de kwaliteitsvolle keuken die gebruikt maakt van de beste ingrediënten (super lekker ) Heel professioneel en zeer vriendelijke bediening niks teveel alles mogelijk dus (een dikke pluim, echt waar!) TOP locatie De prijs - kwaliteit is prima. Dikke aanrader!!!

za 15 september 2018

G.

Heel lekker eten en vriendelijke bediening op een mooie locatie.

wo 12 september 2018