account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kommilfoo

Kommilfoo

Het Zuid, reeds lang bekend om zijn Sinksenfoor is een trendy plaats geworden met kunstgalerijen, musea en niet op de laatste plaats restaurants. Niet voor niets is ook hier Kommilfoo gelegen waar zaakvoerder Olivier de Vinck de Winnezeele ook chef aan het fornuis is. Bijgestaan door gastvrouw Inger Blancquaert tovert hij met de klassieke Frans-Belgische keuken. De seizoensgebonden menukaart met altijd dagverse producten kenmerkt zich door verfijnde kruidige accenten en verrassende combinaties. De ongedwongen maar zeer correcte bediening maakt dat U in dit gerestaureerde ruime pakhuis ten volle kunt genieten van deze opmerkelijke keuken: zoals het hoort!
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Berchem

Gastronomische wandeling is altijd top. Uitbreidbaar met originele signature dish (melkgeit), aanrader. Professioneel zaalteam dat goed aanvoelt waar een kwinkslag op zijn plaats is. Terecht vast waarde met een ster!

za 16 februari 2019

P. uit Berlaar

Uitstekend getafeld in mooi kader met zeer vriendelijke en professionele bediening. Het 5-gangenmenu 'de gastronomische wandeling' is een échte aanrader.

do 14 februari 2019

R.

Perfect, vriendelijk personeel en dikke pluim voor de jonge dame

za 09 februari 2019

Herbert De Meyer

Alles perfect, het beste ooit. Leuk dat het personeel nog tijd vindt voor een babbeltje met de klant, ontspannen, terwijl er heel wat druk zal zijn achter de schermen?

vr 08 februari 2019