no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Kommilfoo

Kommilfoo

Het Zuid, reeds lang bekend om zijn Sinksenfoor is een trendy plaats geworden met kunstgalerijen, musea en niet op de laatste plaats restaurants. Niet voor niets is ook hier Kommilfoo gelegen waar zaakvoerder Olivier de Vinck de Winnezeele ook chef aan het fornuis is. Bijgestaan door gastvrouw Inger Blancquaert tovert hij met de klassieke Frans-Belgische keuken. De seizoensgebonden menukaart met altijd dagverse producten kenmerkt zich door verfijnde kruidige accenten en verrassende combinaties. De ongedwongen maar zeer correcte bediening maakt dat U in dit gerestaureerde ruime pakhuis ten volle kunt genieten van deze opmerkelijke keuken: zoals het hoort!
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

W. uit Koningshooikt

Vlot , spontaan!

za 12 mei 2018

T. uit Berchem

Zeer verzorgde ervaring, heel creatieve gerechten met fantastische ingrediënten, hier kom je om nieuwe smaken, combinaties en bereidingen te leren kennen! De aangepaste wijnen zijn ook keer op keer ontdekkingen die perfect passen bij de gerechten - tel daar nog zeer aangename bediening bij en je weet dat je een avond hier puur kunt genieten.

do 10 mei 2018

J. uit Winksele

Alles was top!

vr 04 mei 2018

F. uit Geel

Zeer goed gegeten, menu met vis genomen,alle smaken gingen perfect samen,garing van de kabeljauw was perfect,bijpassende wijnen waren licht en pasten bij de verschillende smaken,proficiat aan de chef en zijn team zowel in de keuken als de zaal.

vr 04 mei 2018