account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kommilfoo

Kommilfoo

Het Zuid, reeds lang bekend om zijn Sinksenfoor is een trendy plaats geworden met kunstgalerijen, musea en niet op de laatste plaats restaurants. Niet voor niets is ook hier Kommilfoo gelegen waar zaakvoerder Olivier de Vinck de Winnezeele ook chef aan het fornuis is. Bijgestaan door gastvrouw Inger Blancquaert tovert hij met de klassieke Frans-Belgische keuken. De seizoensgebonden menukaart met altijd dagverse producten kenmerkt zich door verfijnde kruidige accenten en verrassende combinaties. De ongedwongen maar zeer correcte bediening maakt dat U in dit gerestaureerde ruime pakhuis ten volle kunt genieten van deze opmerkelijke keuken: zoals het hoort!
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

André Van Dijck

Kon niet beter zijn

za 11 augustus 2018

R. uit Rotterdam

Gastvrij en vriendelijk onthaal. Mooie ambiance en prachtige gerechten. Hebben zeer genoten, ook van de mooie wijnen. Komen zeker terug.

di 07 augustus 2018

M. uit Augsburg

Ein absolut gelungener Abend mit einem Menü, das mit nur einem Michelin-Stern eindeutig unterbewertet ist.

za 04 augustus 2018

Rita Verbeelen

wij vonden het uitstekend! de zalige,rustige sfeer in de zaal, de vriendelijke bediening en vooral het fantastische menu! voor herhaling vatbaar.

di 31 juli 2018