account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kommilfoo

Kommilfoo

Het Zuid, reeds lang bekend om zijn Sinksenfoor is een trendy plaats geworden met kunstgalerijen, musea en niet op de laatste plaats restaurants. Niet voor niets is ook hier Kommilfoo gelegen waar zaakvoerder Olivier de Vinck de Winnezeele ook chef aan het fornuis is. Bijgestaan door gastvrouw Inger Blancquaert tovert hij met de klassieke Frans-Belgische keuken. De seizoensgebonden menukaart met altijd dagverse producten kenmerkt zich door verfijnde kruidige accenten en verrassende combinaties. De ongedwongen maar zeer correcte bediening maakt dat U in dit gerestaureerde ruime pakhuis ten volle kunt genieten van deze opmerkelijke keuken: zoals het hoort!
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mark Vermoesen

Lekker zoals verwacht.

za 13 oktober 2018

T. uit Berchem

GEWELDIG! Bedankt voor deze heerlijke avond!

vr 12 oktober 2018

Eric Spruyt

Na enige tijd opnieuw onze opwachting gemaakt in dit vertrouwd restaurant. We kozen voor het 5 gangenmenu, waarvan elk gerecht een ware ontdekking was en een verfijnd geheel met originele ingrediënten en smaakcombinaties, zonder gekunsteld te zijn. Fijnproeverseten! We opteerden ervoor 1 dessert mits kleine meerprijs in kaas om te zetten en kregen zonder mopperen deze twee gerechten beurtelings en met twee bordjes/bestekken. Het wijnarrangement was correct geprijsd en werd vrij royaal bediend. Mijn partner koos wijn per glas, en mocht telkens voorproeven. Vooraf uitstekende champagne met twee hapjes. Voortreffelijk voorkomende en vriendelijke bediening. Correcte prijs/kwaliteit verhouding voor een toprestaurant. Een globale voltreffer, en de ster meer dan waard.

do 11 oktober 2018

Erik Goyvaerts

Lekker eten in een aangenaam kader met zeer vriendelijke bediening.

za 29 september 2018