account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Koperen Kees

Koperen Kees

Voel je welkom bij Koperen Kees in Zwolle. Theater en de nieuwe Nederlandse keuken gaan hier hand in hand. In de gerechten ga je terug naar herkenbaar Holland en ze zijn toch helemaal van nu. Kies voor het theatermenu: voor-, hoofd- en nagerecht voor €33,50 per persoon of voor het Saté menu; een voorgerecht van het theatermenu met een saté als hoofdgerecht. De menukaart heeft respect voor de seizoenen en past bij de voorstellingen. Een inrichting om van te smullen. Een zwoele zomeravond - BBQ aan de Zwolse stadsgracht. Diner en borrel. Voorafgaand aan een voorstelling, voor een zakelijke 'date' en een goed glas wijn. Welkom bij Koperen Kees.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Lekker , vriendelijk en gezellig een 10 e

di 29 januari 2019

W.

Eten was erg smakelijk en een mooi opgemaakt bord. Een erg vriendelijke serveerster, die alles goed in de gaten hield en niet hinderlijk aanwezig was.

zo 09 december 2018

John Butterfield

prima

zo 04 november 2018

Monique Van der Leest

Heerlijk gegeten in een fijne omgeving met vriendelijke bediening en daarna genoten van Jochem Myjer. Een geweldige avond!

wo 31 oktober 2018