account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kreta

Kreta

Welkom bij Restaurant Kreta. Het is een sfeervol restaurant gelegen in Almelo. Je bent aan het juiste adres heeft wanneer je zin hebt in een heerlijk Grieks diner.

De koks en gastvrije bediening zorgen ervoor dat je je plaatst in het warme en stijlvolle restaurant om te genieten van een heerlijk Grieks diner. Ook kun je gezellig komen borrelen in de lounge van restaurant Kreta.

Rrestaurant Kreta in Almelo is gelegen aan het water, dus zowel in het restaurant als op het grote terras kun je van het prachtige uitzicht genieten onder het genot van een heerlijk diner!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Lekker gegeten en de bediening was zeer goed op de juiste timing komen en niet zoals bij velen restaurant iedere keer vragen of het goed was

vr 16 november 2018

Jeanet Neeskens

Wij hebben genoten van ons etentje bij Kreta gisteravond. Je voelt je bij binnenkomst al welkom en het is er erg gezellig.en sfeervol. Het eten was heerlijk en wat ons vooral opviel, dat het er ontzettend kindvriendelijk is. Mijn kleindochter had de avond van haar leven, toen ze meegenomen werd naar de ijsbar, waar ze haar eigen ijsje mocht maken! Toppie!

zo 11 november 2018

Sylvia Klijnstra

In één woord weer GEWELDIG!

za 10 november 2018

Andrea Vermaas

Altijd gezellig en het eten super goed

za 03 november 2018