account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kreta

Kreta

Welkom bij Restaurant Kreta. Het is een sfeervol restaurant gelegen in Almelo. Je bent aan het juiste adres heeft wanneer je zin hebt in een heerlijk Grieks diner.

De koks en gastvrije bediening zorgen ervoor dat je je plaatst in het warme en stijlvolle restaurant om te genieten van een heerlijk Grieks diner. Ook kun je gezellig komen borrelen in de lounge van restaurant Kreta.

Rrestaurant Kreta in Almelo is gelegen aan het water, dus zowel in het restaurant als op het grote terras kun je van het prachtige uitzicht genieten onder het genot van een heerlijk diner!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel!

zo 14 juli 2019

Tonnie Russchenkamp

NB: onze feedback niet niet met achternaam vermelden! Wij zijn erg tevreden over Kreta. Een van de weinige restaurants waar men vraagt of we nog wat wilden drinken als het glas (bijna) leeg was. Tevens werd er gevraagd of alles naar wens was en bij het brengen van zowel het eten als het drinken werd er begroet en even een woordje gezegd. Lang deze vriendelijkheid niet mogen ervaren in andere restaurants. Fijne sfeer. Kortom; we komen zeker terug!

zo 14 juli 2019

Sylvia Visser

Het eten is zeer goed ! De bediening heel erg vriendelijk en behulpzaam . We komen hier regelmatig eten , en dat blijven wij ook zeker doen . We voelen ons altijd erg welkom !

za 13 juli 2019

Debbie Pol

Heerlijk gegeten. Fijne bediening en super mooie locatie.

wo 10 juli 2019