account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kreta

Kreta

Welkom bij Restaurant Kreta. Het is een sfeervol restaurant gelegen in Almelo. Je bent aan het juiste adres heeft wanneer je zin hebt in een heerlijk Grieks diner.

De koks en gastvrije bediening zorgen ervoor dat je je plaatst in het warme en stijlvolle restaurant om te genieten van een heerlijk Grieks diner. Ook kun je gezellig komen borrelen in de lounge van restaurant Kreta.

Rrestaurant Kreta in Almelo is gelegen aan het water, dus zowel in het restaurant als op het grote terras kun je van het prachtige uitzicht genieten onder het genot van een heerlijk diner!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Altijd sfeervol en heerlijk eten

wo 14 oktober 2020

Mieke Kroeze

Gezellig en lief personeel. Eten was super lekker 😋 Corona maatregelen werden goed gehandhaafd.

di 13 oktober 2020

J.

Zeer goed, lekker gegeten en thop bediening.

di 13 oktober 2020

Gerard Marsman

Wij hebben van een geweldig diner genoten. Zeer corona-proof. Wij voelden ons op 12 oktober 2020 zeer veilig in het mooie Griekse restaurant in Almelo. Wij wensen alle mensen werkzaam bij Kreta en alle mensen werkzaam in de goede horeca bedrijven alle sterkte en succes toe in de voor velen zeer moeilijke tijd.

ma 12 oktober 2020