no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Kreta

Kreta

Welkom bij Restaurant Kreta. Het is een sfeervol restaurant gelegen in Almelo. Je bent aan het juiste adres heeft wanneer je zin hebt in een heerlijk Grieks diner.

De koks en gastvrije bediening zorgen ervoor dat je je plaatst in het warme en stijlvolle restaurant om te genieten van een heerlijk Grieks diner. Ook kun je gezellig komen borrelen in de lounge van restaurant Kreta.

Rrestaurant Kreta in Almelo is gelegen aan het water, dus zowel in het restaurant als op het grote terras kun je van het prachtige uitzicht genieten onder het genot van een heerlijk diner!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Alice Grijzen

Het is meer dan een tien waard, we hebben ontzettend lekker gegeten ( mocht bord niet aflikken 😂, maar zò lekker was het ) service ook top! En je krijgt genoeg,,maar goed dat we te voet waren, kon het eten weer wat zakken. We komen snel nog een x aan..

di 24 april 2018

J.

We hebben heerlijk gegeten. De bediening was heel vriendelijk en oplettend. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Ondanks dat het een drukke zaterdagavond was ging de bediening snel. We hebben niet lang hoeven wachten. Gezellige sfeer.je voelt je echt welkom.

za 21 april 2018

Christian Michorius

Lekker buiten gegeten! Mijn ossenhaas was goed klaargemaakt en mooi geserveerd, de ober heeft mij ook een heerlijke whiskey aangeraden! Mijn complimenten!

wo 18 april 2018

Alex Ollagnier

Always a big pleasure to be guest of your prestigious restaurant. Thanks a lot!

do 12 april 2018