account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Kruidtuin

Kruidtuin

Kleine, snel wisselende kaart met verse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Groenten en kruiden recht uit de tuin. Betaalbaar, verrassend en vooral... lekker!
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ronald Baert

Bij het bezoek aan van Eyck tentoonstelling besloten we met de trein te gaan we zochten een restaurant op loop afstand van het station en museum. En wat een verademing dat onze keuze zo,n meevaller was, wat die jonge mensen doen is zeer lovenswaardig, lekker modern, porties, goede betaalbare wijn prima bediening, uitleg wat op het bord komt, kortweg een ONDEKKING! En bij een bezoek aan Gent zien ze mij er terug. Er zat een grote groep dames die er een uitje van maakten en die er voor zorgden dat het er nogal lawaaierig was maar daar kunnen natuurlijk de mensen van het restaurant weinig aan doen.

do 20 februari 2020

Lien Lampaert

We zijn weer van de ene verrassing in de andere gevallen tijdens onze ontdekkingsreis in de Kruidtuin. Geweldig lekker & fijn. Supervriendelijk & attent. Een topplek!

vr 14 februari 2020

S. uit Gent

Een blijver in Gent 🙏🏻

za 18 januari 2020

Frank van Os

Zoals steeds heerlijk gegeten! Lekker, inventief en in balans. Top!

za 11 januari 2020