accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Kwizien Lunch & Diner

Contact

Kwizien Lunch & Diner ligt verrassend verscholen in een hoeve langs de Oude Brugseweg in Maldegem. Een complexloos team van verschillende generaties zet er elke dag alles op alles om zowel de nostalgische levensgenieter als de jonge foodie te verrassen met hedendaagse gerechten. De keuken heeft zijn basis in de Franse bistronomie maar experimenteert ook graag met toetsen uit de wereldkeuken. Dat alles in een ongedwongen kader met een intieme, informele sfeer.
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Last minutes

Diner

voor 2 personen

vr 29 september 2023

21:30

Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 9.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Geert Verscheure

Vriendelijke ontvangst en service en een (h)eerlijke gastronomie. De patrijs was top. Altijd een plezier hier terug te komen.

di 26 september 2023

Barbara Tas

Heerlijk dineren met vrienden! Als je binnenkomt voel je hartelijk welkom, de warme familiere sfeer met een fantastische bediening. Niets verliezen jullie uit het oog. De liefde gaat door de maag en dat is zo bij jullie. 1 voor 1 pareltjes die voor je verschijnen om nog maar te zwijgen van onze smaakpapillen die geprikkeld worden van begin tot het einde…. Heerlijk! Als vegetariër zoals mijzelf is het een zaligheid om op hoog niveau te kunnen eten. Zoals ik het ook iedere keer zeg, amai ik heb nog nooit ergens zo lekker vegetarisch gegeten als bij jullie, dankjewel daarvoor . Keep up the good work 💛

za 23 september 2023

F.

We hebben echt lekker gegeten. De service verliep vlot en de tijd tussen de verschillende gangen was juist gepast. Het was een fijne avond.

vr 22 september 2023

Anastasia Demagos

Alles was perfect! Wij komen zeker terug!

vr 22 september 2023