account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh

Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Aäron hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Tielt-Winge

Warm en persoonlijk welkom door de chef en zijn vrouw. Kwaliteit in de service en de gerechten. Attenties op elk verzoek van de klant met efficiëntie en plezier. Een moment van verjonging met mensen die belangrijk zijn voor ons leven. bedankt voor de geweldige presentaties en voor uw culinaire talenten.

di 14 januari 2020

Ria Devlieghere

Het was weer genieten zoals altijd bij L'oh.

ma 13 januari 2020

C. uit Molenstede

Hebben hier een zeer leuke avond gehad. Werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Het mooie interieur viel dadelijk bij mij in de smaak. We namen het menu L'oh met de 6 gangen en aangepaste wijnen. De wijnen werden steeds mooi voorgesteld en waren heel lekker. De menu viel bij ons in de smaak. Mooi gepresenteerd en vooral zeer fijn van smaak! Het personeel was vriendelijk en vooral de juffrouw met de dessertjes zagen we graag komen. Heel leuk! Zeker en vast een aanrader!

za 11 januari 2020

S. uit Messelbroek

Alweer superlekker gegeten bij L'oh! Terwijl we zaten te eten reeds nieuwe reservatie gemaakt, wij komen volgende maand terug! Ook de bediening is TOP!

ma 06 januari 2020