no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh

Op 25 september 2017 opende L' oh haar deuren!

Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Carl hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Annemie Morel

Kunstwerkjes om op te eten met perfect gekozen wijn bij elk gerecht. We waren onder de indruk! Met een groepje vrienden een gezellige avond doorgebracht aan de Chef's table. Een echte aanrader.

za 02 juni 2018

B. uit Tielt-wWinge

Bedankt team L'Oh om ons smakenpalet te laten tintelen!

di 29 mei 2018

Vic VAN ROY

Lunchen bij L'OH is altijd verrassend lekker en de presentatie een kunstwerk met oog voor de kleinste details. Fam. Van Roy

di 29 mei 2018

S. uit Tielt-Winge

Wat een ervaring ! TOP in het kleine Tielt - Winge... Doe zo verder , we komen snel terug !

ma 28 mei 2018