account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh

Op 25 september 2017 opende L' oh haar deuren!

Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Aäron hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ruth Vercruysse

Prachtige zaak, uitstekende service, perfecte timing, vriendelijke bediening met de juiste dosis uitleg, perfect uitgezochte wijnen die er elke keer boenk opzaten, zeer lekkere en verfijnde combinaties - van de amuses tot en met de zoetjes bij de koffie. Kortom een toprestaurant!

vr 12 oktober 2018

K. uit Zelem

Zeer aangenaam kader, vlotte bediening. Verrassende recepten welke zeer mooi gepresenteerd worden en ook uitmuntend smaken. Aangepaste wijnen is een aanrader !

za 06 oktober 2018

K. uit Tielt-Winge

Top!

vr 05 oktober 2018

Evi Cuypers

Kunst op je bord met super smaken in een mooi kader en vriendelijke bediening!!!een echte aanrader, Wij gaan zeker terug

ma 01 oktober 2018