account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh


Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Aäron hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Erik Van Ham

Top kader; Top service, Top gerechten; kortom de moeite - Super!

do 04 april 2019

M. uit Veerle

Bediening, interieur, gerechten en dranken : alles uitstekend ! En dit voor een correcte prijs.

ma 01 april 2019

B. uit Rillaar

Fantastisch eten en elke gerechtje was een schilderijtje. Zeer vlotte en vriendelijke bediening in een heel mooi kader. Top!

za 30 maart 2019

K. uit 3270 Scherpenheuvel

Het was gezellig, heel lekker, alles wat het moest zijn!

za 30 maart 2019