account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh

Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Aäron hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Scherpenheuvel

Zoals steeds perfect in ieder opzicht. Een aanrader!

ma 16 september 2019

R.

Lekker eten en goede service. Proficiat aan het ganse team. Wij hebben genoten.

vr 13 september 2019

I.

Niet onze eerste keer bij l oh maar wel eerste keer lunch en het zal zeker niet bij één keer blijven. Lekkere, lichte gerechtjes. Goede service. Vriendelijk onthaal. Prijs ,kwaliteit meer dan ok .

vr 13 september 2019

Diether Everaerts

De ontvangst, het interieur, de service, de timing, de kwaliteit,...dit restaurant heeft alle ingrediënten voor een topetentje. Echt een aanrader!

vr 13 september 2019