account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh


Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Aäron hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Glabbeek

Lekker eten, goede bediening, een echte aanrader!

ma 10 december 2018

Kati Devos

Lunchmenu met zes personen. Verzorgd, verfijnd en lekker in een gemoedelijke sfeer. We komen hier graag en hopelijk nig vaak terug! Joris en Kati

ma 10 december 2018

Bvba Dr. Bea Mellaerts Mellaerts

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, gezellige omgeving, kortom een geslaagde avond. Bedankt!

za 08 december 2018

Bart Herreman

Heel mooi kader, creaties die een streling zijn voor ogen en mond. Top bediening en goede uitleg bij de gerechten en aangepaste wijnen. Genoten van begin tot einde!

vr 07 december 2018