account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh


Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Aäron hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Tielt-winge

Verfijnde keuken, gezellig kader om te tafelen, vriendelijke bediening, mooi servies, verrassende gerechten, dat is l’oh...een absolute aanrader voor de fijnproever!

za 16 februari 2019

Sarah Pluymers

We hebben enorm genoten van het lekkere eten en lekkere wijn.

do 14 februari 2019

E. uit Lubbeek

Onze eerste ervaring met het L'Oh was fantastisch. Rustgevend interieur, vriendelijke en goede bediening en super lekker eten!! Er is niks op aan te merken! Jullie zien ons zeker nog terug!!! Een dikke 10 voor het hele team!!!

do 07 februari 2019

Luc Vervaeke

Zoals steeds, zeer lekker ,verzorgd en zeer aangenaam zitten proficiat!.

di 05 februari 2019