account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh


Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Aäron hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Scherpenheuvel'

Een plaats om zeker terug te komen. Verwend op alle punten.

ma 01 juli 2019

Odette Van Esch

Zelden zo lekker en origineel gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening. Mooi en modern restaurant. Jullie verdienen zeker 10 op 10!

vr 28 juni 2019

Frank Vander Plaetse Van der PLaetse

Een voorbeeld van en voor gastronomische cultuur.

vr 28 juni 2019

Michel Wuyts

Inventief, verfijnd tot in de puntjes, kleurrijk, uitzonderlijk smakenpalet.

do 27 juni 2019