account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh

Op 25 september 2017 opende L' oh haar deuren!

Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Carl hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

E. uit Antwerpen

Super ervaring ... Met veel verwachting zakten we af naar het "kleine Tielt-Winge". Alle verwachtingen werden overtroffen! Leuk ontvangst, zeer mooie setting en zeer hoogstaande gerechten. De gastvrouw laat je je onmiddellijk thuis voelen. Ondermeer "De Vlooybergtoren (cfr. The Callboys)" zette Tielt -Winge al in de kijker maar deze culinaire parel maakt het ongetwijfeld helemaal af! Hoog tijd voor een mooie recensie van de culinaire gidsen. Doe zo voort! We keren snel terug ...

ma 13 augustus 2018

H. uit Stokrooie

Wat een ervaring! Super mooie kunstwerken op je bord en verrassende smaken. Een met smaak ingerichte zaak. Een echte aanrader!

ma 13 augustus 2018

Gunther Henrard

Zeker een aanrader! mooie bordjes, lekkere gerechtjes. vriendelijke bediening. een topzaak.

di 07 augustus 2018

Germain Verbeemen

Schitterend! Creatief en toch veel smaak. Vindingrijk wijnaanbod.

ma 06 augustus 2018