account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'Anima

L'Anima

EEN PASSIE VAN VADER TOT ZOON
16 jaar geleden verhuisden we met de hele familie naar België met als doel "een beter leven". Na een paar maanden werd dat doel bereikt, mijn vader opende zijn restaurant in Achel (Noord-Limburg). Zijn droom kwam uit, samen koken met zijn zoon!

Door omstandigheden werd mijn vader ziek en moesten we noodgedwongen de zaak sluiten. Ik, toen nog een tiener, begon mijn handen uit de mouwen te steken en startte mijn carrière in de horeca om veel bij te leren. Na een lange periode dat mijn vader ziek was, overleed hij. Ik was toen net 19 jaar en beloofde hem een laatste ding: onze droom terug werkelijkheid maken. Tijdens jaren van hard werk had ik ook nog een beetje tijd voor iets anders, de liefde. Ik leerde Evy kennen op het werk, dat moest dus wel de ware zijn! We trouwden in 2015 en in 2016 kregen we ons eerste zoontje Francesco, genoemd naar mijn vader. En nu zijn we er met ons drietjes klaar voor om vaders droom werkelijkheid te maken: Ristorante L'anima.

Een zaak waar wij met hart en ziel voor zullen werken en waar we steeds zullen worden toegelachen en gesteund door mijn grote voorbeeld.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Op de valreep Zalig genoten bij onze collega's. Lekkere gerechten en vriendelijke bediening in een prachtig pand. Veel goede moed! Bina & Pieter, Restaurant Sarriette

do 15 oktober 2020

Karolien Alders

Wij hebben super lekker gegeten, we werden goed onthaald. Jullie zijn geweldig. Super veel succes met alles

do 15 oktober 2020

Kevin Smeets

Ondertussen al een aantal keer gaan eten in deze prachtige zaak. Wat een sensatie iedere keer weer opnieuw ! Ik sta iedere keer versteld van de smaken, combinaties en kwaliteit. Dit is echt topniveau. Iedere keer al een mooie en unieke beleving geweest. Dit is absoluut mijn favoriet restaurant. Jullie doen dat echt super ! Erg dat in deze tijden van Corona, een restaurant zoals dit waar ze alle regels zo goed naleven en je je op geen enkel moment onveilig voelt, moet sluiten. Ik kijk weer uit naar de heropening !

za 10 oktober 2020

J.

Overheerlijk gegeten in een mooi rustgevend Italiaans decor.

zo 04 oktober 2020