account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'Anima

L'Anima

EEN PASSIE VAN VADER TOT ZOON
16 jaar geleden verhuisden we met de hele familie naar België met als doel "een beter leven". Na een paar maanden werd dat doel bereikt, mijn vader opende zijn restaurant in Achel (Noord-Limburg). Zijn droom kwam uit, samen koken met zijn zoon!

Door omstandigheden werd mijn vader ziek en moesten we noodgedwongen de zaak sluiten. Ik, toen nog een tiener, begon mijn handen uit de mouwen te steken en startte mijn carrière in de horeca om veel bij te leren. Na een lange periode dat mijn vader ziek was, overleed hij. Ik was toen net 19 jaar en beloofde hem een laatste ding: onze droom terug werkelijkheid maken. Tijdens jaren van hard werk had ik ook nog een beetje tijd voor iets anders, de liefde. Ik leerde Evy kennen op het werk, dat moest dus wel de ware zijn! We trouwden in 2015 en in 2016 kregen we ons eerste zoontje Francesco, genoemd naar mijn vader. En nu zijn we er met ons drietjes klaar voor om vaders droom werkelijkheid te maken: Ristorante L'anima.

Een zaak waar wij met hart en ziel voor zullen werken en waar we steeds zullen worden toegelachen en gesteund door mijn grote voorbeeld.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Riet Engelen

Heerlijk gegeten, creaties zijn een streling voor het oog en de mond, heel vriendelijke gastvrouw, mooi en warm vernieuwd interieur. Een aanrader!!

zo 20 oktober 2019

Noortje Creemers

Wij waren met 4 personen gaan eten bij L’anima. Ikzelf heb een intolerantie voor gluten en lactose. En meestal krijg ik op andere plaatsen een simpel gerecht in tegenstelling tot de andere. Maar dat was hier niet waar. Wij hadden alle 4 het 3-gangenmenu. En mijn menu was aangepast aan mijn intoleranties, maar moest hierdoor zeker niet onder doen t.o.v. de andere hun menu. Het was enorm lekker! De bediening was ook op en top! Wij gaan zeker nog eens terug!

vr 18 oktober 2019

G.

Een hele fijne ervaring, top gastvrouw en heel lekker eten met oog op kwaliteit.

vr 18 oktober 2019

Gerard Bloemen

Gezellig tafelen in een mooie, vernieuwde ruimte. Prima kwaliteit en fijne service. Top!

do 03 oktober 2019