account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'Anima

L'Anima

EEN PASSIE VAN VADER TOT ZOON
16 jaar geleden verhuisden we met de hele familie naar België met als doel "een beter leven". Na een paar maanden werd dat doel bereikt, mijn vader opende zijn restaurant in Achel (Noord-Limburg). Zijn droom kwam uit, samen koken met zijn zoon!

Door omstandigheden werd mijn vader ziek en moesten we noodgedwongen de zaak sluiten. Ik, toen nog een tiener, begon mijn handen uit de mouwen te steken en startte mijn carrière in de horeca om veel bij te leren. Na een lange periode dat mijn vader ziek was, overleed hij. Ik was toen net 19 jaar en beloofde hem een laatste ding: onze droom terug werkelijkheid maken. Tijdens jaren van hard werk had ik ook nog een beetje tijd voor iets anders, de liefde. Ik leerde Evy kennen op het werk, dat moest dus wel de ware zijn! We trouwden in 2015 en in 2016 kregen we ons eerste zoontje Francesco, genoemd naar mijn vader. En nu zijn we er met ons drietjes klaar voor om vaders droom werkelijkheid te maken: Ristorante L'anima.

Een zaak waar wij met hart en ziel voor zullen werken en waar we steeds zullen worden toegelachen en gesteund door mijn grote voorbeeld.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Zeer lekker gegeten, verfijnde en vernieuwende smaken. Ook lekker alternatief voor de vegetariër voorzien.

vr 24 januari 2020

Linda Geerits

Ideaal reraurant voor een gastronomische avond.

za 18 januari 2020

Mary-Ann Prins

Als je eens van de Italiaanse keuken wilt genieten maar niet met de standaard gerechten ben je hier op het juiste adres. Alle gerechten zijn kunststukjes op zich en overheerlijk! Wij hadden het 5 gangenmenu en waren telkens weer verrast met wat we voor onze neus kregen. Ook de bijpassende wijnen zijn goed geselecteerd. Dus echt een aanrader!

za 14 december 2019

Geert Michiels

super, aanrader, fijne bediening en top gerechten, mooi gepresenteerd

vr 13 december 2019