account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'Autre Vie

L'Autre Vie

L’Autre Vie brengt een Frans-Belgische keuken die pleziert door haar respect voor klassiekers én aandacht voor eigentijdse gerechten. Kiezen voor een menu, liever à la carte of genieten van onze wekelijkse lunch? Het kan allemaal! Wij gaan resoluut voor kwaliteit en smaakvolle gerechten, vergezeld van tasty drinks. Voeg daarbij nog wat L’Autre Vie-vibes en je hebt alles voor een gezellige lunch of diner.
  • Gault&Millau
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Andy De Vrieze

Super lekker gegeten van begin tot het einde.

za 22 januari 2022

Betty Gryp

Verzorgd, lekker en super vriendelijk!

vr 21 januari 2022

Stef Vanderhauwaert

Altijd top

za 15 januari 2022

A.

We waren al even komen eten en hadden toen ook enorm genoten. Amai wat een beleving ! Van begin tot einde genoten ! Op voorhand nog even gebeld omdat het voor de 50ste verjaardag van mijn echtgenoot was. De kleine attentie het strikje rond het aperitiefglas, het vuurwerkje bij het dessert, de interactie van de bediening tussendoor, gaven onze beleving een extra toets. Zeker tijdens de coronatijd waar het moeilijk is een groot feest te geven. Wij beleefden het met ons intiem gezelschap als een groot feest ! Bedankt voor jullie gastvrijheid ! Jullie zijn een echte aanrader !

vr 14 januari 2022