account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grandcafé L' Opera

Grandcafé L' Opera

Grand Café l´Opera, uw bezoek aan ons brengt u in één keer in hartje Amsterdam op het bruisende Rembrandtplein. Gevestigd in het monumentale pand ‘Het Gouden Hoofd´ en is één van de meest bekende Grand Cafés van Amsterdam. Ons interieur is warm en sfeervol met prachtige Art Deco details. In de zomer kunt u volop genieten van ons grote terras waar u voor zowel lunch, diner of een drankje met hapje van harte welkom bent. Is het weer iets minder uitbundig? Dan kunt u in onze grote serre genieten van dezelfde kwaliteit en service en u waant zich in Parijs. Onze restaurantzaal heeft een sfeervolle bar en ruim voldoende plek voor een diner van 1 tot 65 personen. Grotere groepen met buffet ook mogelijk. Kijk op onze menukaart en overtuig uzelf. U zult zien dat u bij ons kunt genieten van een heerlijke lunch of diner met bijpassende wijn voor een vriendelijke prijs in een sfeervolle ambiance.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

l’opera al jaren heerlijke plek om wat te eten en drinken, alleen of met familie en vrienden. Goede service

za 18 december 2021

R.

Er werd goed gecheckt dat iedereen, gereserveerd had een QR code en ID bij zich had. Er werd ook goed gehouden aan de afstand en mondkapjes. Bediening heel vriendelijk. Kaart voor warm eten was beperkt, maar voor iedereen wat wils en lekker!

wo 15 december 2021

H. uit Amsterdam

Ik kom voorlopig niet meer in Grandcafé L'Opera. Er werd gevraagd naar mijn Coronapas. Hoewel ik ben gevaccineerd (met heel veel tegenzin) vind ik dat het Grandcafé L'Opera niets aangaat of ik wel of niet ben gevaccineerd. Uw zaak zou moeten protesteren tegen het overheidsbeleid, dat ingaat tegen mensenrechten en mensen buitensluit. Gelukkig zijn er ook horecazaken, waar niet naar je Coronapas wordt gevraagd. Bij Grandcafé L'opera voel ik me echter niet welkom.

zo 26 september 2021

W.

Snelle bediening, heerlijk eten!

ma 13 september 2021