account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Maryse

La Maryse

Wij heten jullie graag welkom in ons restaurant ‘La Maryse’.
Na enkele jaren afwezigheid in Eeklo, was de tijd rijp om een gastronomische zaak te openen in het hart van het meetjesland.
Met de nadruk op de open keuken, verse producten en een eigentijdse correcte bediening trachten wij dit waar te maken.
Verse, lokale en seizoensgebonden basisproducten staan centraal in de keuken.
Ook bij de selectie van de dranken trachten wij dezelfde lijn door te trekken, lokaal, onomwonden maar lekker.
Yati & Sten
  • Culibel
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marleen De Brabander

Van bij binnenkomen naar buitengaan....een plezier. Alle borden even smakelijk... En een streling voor het oog Heel mooi ingericht apart wat er bekomen is in een oud herenhuis.. we zijn fan.

vr 21 februari 2020

Lieve Meire

Wij zijn verwachtingsvol naar La Maryse gewandeld en opgetogen weer naar huis gestapt! De kennismaking is ons allerbest bevallen: de mooie en zéér smaakvolle gerechten, vergezeld van een heel lekkere suggestiewijn, het aperitief met hapje, het brood, het huis, de muziek... We kwamen tot rust en genoten! Met dank aan de chef én de vriendelijke en vlotte ontvangst en bediening. We komen o zo graag terug en laten ook vrienden en familie mee genieten!

wo 05 februari 2020

Veerle Dauw

Heel lekker gegeten in een mooi kader. Je proeft de verschillende ingrediënten en de versheid ervan. Het was ook geen probleem om de menu aan te passen aan mijn lactose intolerantie. De service is verzorgd en ontspannen.

wo 29 januari 2020

C.

Een culinaire ontdekking in Eeklo! Rustig en aangenaam tafelen, gerechten zijn verzorgd en echte smaakbommetjes! Eigenlijk ga je er om te degusteren niet om te eten. AANRADER!

za 04 januari 2020