account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Cantine

La Cantine

La Cantine is een gezellig lunchrestaurant waar Lieve Byttebier, bekend van haar kookboek “De Tafel van Tien” en haar foodblog (www.ruedesurene.com) de scepter zwaait. Haar dochter Sofie staat in voor het onthaal. La Cantine maakt deel uit van de ‘urban store’ van de familie Byttebier. Chapter 4, het winkelgedeelte rond kookartikelen, tafel en decoratie huist in de andere helft van het mooi historisch pand.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Vicky Vansteenbrugge

Alleen maar lovende woorden voor deze gezellige en warme lunchplek. Wij gingen tafelen met 3 kleine kindjes (geen evident gezelschap :-)) en werden super ontvangen door het team van La Cantine. We mochten zelf een gerechtje samenstellen voor de kleintjes en werden heel vlot en vriendelijk geholpen. Er was geen wachttijd en het eten was heel lekker (perfect gebakken steak en lekkere zalm met pasta). Een pluim voor het geweldige personeel: hier voel je je echt welkom!

za 22 februari 2020

Hilde Calis

Vriendelijk onthaal, sfeervol kader, lekker gegeten. Top!

di 18 februari 2020

K.

Dit was zo lekker lunchen een supermooi kader en bij lieve mensen💕💕💕

za 15 februari 2020

H. uit Antwerpen

Een vast adres voor de levensgenieter ! Kraakverse producten , perfecte portie , uitstekende smaak en vriendelijke bediening in een gezellig kader .

wo 12 februari 2020