account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Cantine

La Cantine

La Cantine is een gezellig lunchrestaurant waar Lieve Byttebier, bekend van haar kookboek “De Tafel van Tien” en haar foodblog (www.ruedesurene.com) de scepter zwaait. Haar dochter Sofie staat in voor het onthaal. La Cantine maakt deel uit van de ‘urban store’ van de familie Byttebier. Chapter 4, het winkelgedeelte rond kookartikelen, tafel en decoratie huist in de andere helft van het mooi historisch pand.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Veerle Van Mol

Je komt binnen in een erg charmante shop met plantjes en boeken en allerlei eten en decoratie. Loop je hier doorheen, dan kom je in het eet-en drinkgedeelte waar ook nog een stukje shop in overloopt. Ontzettend charmante zaak, mooi ingericht en ingedeeld (met complimenten voor de architectuur). Wat een meevaller dat het eten daarboven ook nog eens erg lekker was :-) we hebben deze zaak geselecteerd vanwege de glutenvrije opties en zullen hier heel zeker in de toekomst terugkeren.

za 17 oktober 2020

S.

Super vriendelijke bediening en hele pure keuken. Het was even moeilijk om iets te kiezen voor ons dochtertje maar dat werd met plezier lichtjes aangepast naar een "kindergerecht". Was de 2de keer en we komen zeker graag nog veel terug!! Het enige kleine minpunt is parking vinden om er te geraken.

vr 16 oktober 2020

Christiane Van Quickenborne

Het is er gezellig! en de maaltijd ondanks onze beperkte tijd lekker en met lievde gemaakt, smaakte heerlijk!

di 13 oktober 2020

Isabel Devlies

Lekkere bereiding, mooi gepresenteerde borden. Corona veilig daar tafels ver van elkaar staan. Aangenaam zitten. Ideaal om er te lunchen. Een aanrader

di 13 oktober 2020