account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Capuce

Capuce

Restautant Capuce - moderne dagzaak - is een onderwijsrestaurant en is gevestigd in het oude klooster van De Rooi Pannen Tilburg.
Restaurant Capuce 2.0 is sinds september 2019 een feit! Het is een moderne dagzaak waar studenten voor u klaarstaan om u in een gastvrije en duurzame omgeving te ontvangen.
Wij nodigen u graag uit om online naar onze beschikbaarheid te kijken en een tafel te reserveren. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om een reservering te maken. Tel 013-5002280.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem van Breugel

Wij waren met vrienden en allemaal heel erg tevreden!! We komen zeker nog een keer terug. Dank u wel .

wo 19 februari 2020

Anoniem Copal

Gastvriendelijkheid staat in het restaurant voorop in combinatie met heerlijke gerechten tegen zeer concurrerende prijzen. De wetenschap dat “de zaak” wordt gevoerd door begeleide studenten maakt het extra bijzonder maar doet geenszins afbreuk aan de kwaliteit en/of beleving. Enig puntje van aandacht is wellicht om de menukaart met gerechten in te delen in de categorieën voor-, hoofd- en nagerechten, dit stuurt, ook gezien de omvang van de porties, de keuzes. De Rooi Pannen, TOP!

di 17 december 2019

D.

Het was goed verzorgd en lekker

do 12 december 2019

Ton Gimbrere

Heerlijk seizoensmenu, mooie wijn en attente bediening!

do 21 november 2019