accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Chapelle

Contact

Restaurant Chapelle - wereldkeuken - is een onderwijsrestaurant en is gevestigd in het oude klooster van De Rooi Pannen Tilburg.
Bij restaurant Chapelle kunt u iedere week van een andere wereldkeuken genieten. Gerechten op de menukaart zijn klassiekers uit diverse landen zoals, Thailand, Zuid-Afrika of Italië. De menukaart geeft mogelijkheden om uit verschillende gerechten te kiezen.
Wij nodigen u graag uit om online naar onze beschikbaarheid te kijken en een tafel te reserveren. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om een reservering te maken. Tel 013-5002280.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 8.9/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 9.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Pascal Timmerman

Het was heerlijk en prima bediening! Fijn dat we door de studenten en collega’s van horeca Tilburg een perfecte lunch hebben beleefd.

ma 20 maart 2023

L.

De bediening was wederom erg aangenaam. En bij deze de vriendelijke groeten aan de ober uit Hank.

do 16 maart 2023

H.

We hebben heerlijk gegeten.

do 16 maart 2023

S. Bruininx

Het eten was voortreffelijk en zag eruit om door een ringetje te halen. De bediening was erg vriendelijk, ontspannen en gezellig. Er was ruimte voor een praatje en een grapje terwijl de tafel ingedekt werd. Top!

wo 15 maart 2023