account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Descente Du Pont

La Descente Du Pont

Beste gasten,

Kom gerust langs in onze heerlijk ouderwetse hoeve op het Gemeenteplein van Helkijn, het is telkens zalig toeven langs dit landelijke verlengstuk van Kortrijk, ongeacht tijd of seizoen.
In het restaurant zelf word je meteen hartelijk onthaald. De vele ouderwetse objecten verwijzen naar een rijk historisch verleden.

Wie naar de kaart kijkt, merkt meteen klassieke gerechten maar deze worden op een verjongde en verrasende wijze bereid en gepresenteerd.

De maandmenu zorgt voor een gastronomische maar even betaalbare upgrade in drie gangen plus sorbet en koffie.In La Descente du Pont zorgt chef Brecht Devos dat er enkel met seizoensproducten van hoge kwaliteit wordt gewerkt.
De wijnkaart is evenwichtig samengesteld Franse wijnen en wereldwijnen wisselen elkaar af.
Deze bevat meer dan honderd verschillende wijnen. Bij mooi weer nodigt het terras appetijtelijk uit tot zomers tafelen.

Met gastronomische groeten

Chanel Deltombe & Brecht Devos

  • Frans/Belgisch
  • Terras
  • Culibel
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Beperkte kaart met vers seizoensgebonden producten Service was uitstekend Tafelschikking was met ruimte genoeg tussen de andere gezelschappen, dus sfeer was ook,dik in orde

za 22 februari 2020

Dirk Logghe

schitterende locatie, uitstekende bediening en super lekker. een echte aanrader.

za 22 februari 2020

Dirk Voet

Andermaal héél tevreden met de kwaliteit van zowel het eten als de bediening. Tot in de puntjes verzorgd en met verrassende supplementjes die de maaltijd compleet maken.

zo 26 januari 2020

Stéphanie Bouchez

Het was ons eerste bezoek aan dit restaurant en we komen zeker nog terug. Het eten was uitstekend, de bediening was op punt en dit alles in een supergezellig etablissement!

vr 17 januari 2020