account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Descente Du Pont

La Descente Du Pont

Beste gasten,

Kom gerust langs in onze heerlijk ouderwetse hoeve op het Gemeenteplein van Helkijn, het is telkens zalig toeven langs dit landelijke verlengstuk van Kortrijk, ongeacht tijd of seizoen.
In het restaurant zelf word je meteen hartelijk onthaald. De vele ouderwetse objecten verwijzen naar een rijk historisch verleden.

Wie naar de kaart kijkt, merkt meteen klassieke gerechten maar deze worden op een verjongde en verrasende wijze bereid en gepresenteerd.

De maandmenu zorgt voor een gastronomische maar even betaalbare upgrade in drie gangen plus sorbet en koffie.In La Descente du Pont zorgt chef Brecht Devos dat er enkel met seizoensproducten van hoge kwaliteit wordt gewerkt.
De wijnkaart is evenwichtig samengesteld Franse wijnen en wereldwijnen wisselen elkaar af.
Deze bevat meer dan honderd verschillende wijnen. Bij mooi weer nodigt het terras appetijtelijk uit tot zomers tafelen.

Met gastronomische groeten

Chanel Deltombe & Brecht Devos

  • Frans/Belgisch
  • Terras
  • Culibel
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Renaat Ide

Erg gezellig. Heel lekker eten. Sympathieke bediening.

vr 11 oktober 2019

Pascal Buyse

Vlotte ontvangst en aanbod om buiten te aperitieven in de avondzon en het zicht van de kerktoren. Hebben werkelijk genoten van deze culinaire avond en 4 genodigden van ons maakten vol lof een eerste kennis met deze zaak.

zo 15 september 2019

Rik Lebon

Zoals gewoonlijk vriendelijk ontvangen Goeie service en vooral lekker eten Doe zo verder

zo 08 september 2019

Alain Van Dorpe

Prima kwaliteit en afwerking , zelden zo genoten ! Welgemeende proficiat ! Tevens voortreffelijke huiswijn . Heel vriendelijke en tactvolle ontvangst en bediening . Zeer verzorgde inrichting en tafeldekking . Aangename verassingen met tussendoortjes . Het geheel was bijzonder aangenaam om er te vertoeven en culinair te genieten tegen een prijs die zeker niet hoog was voor de geboden kwaliteit . Een "place to be" , en terug te komen , een absolute aanrader .

za 07 september 2019