account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Famiglia

La Famiglia

In het pittoreske Gelderse Harderwijk is onlangs het aanbod aan gezellige eetgelegenheden aangevuld met het La Famiglia. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, wordt hier volgens Italiaans recept gekookt. Ga voor een van de vele smaakvolle antipasti, zuppe, pizza, pasta of vlees- en visgerechten. Noemenswaardig is de Big Green Egg, een speciale BBQ waarmee de koks het vlees overheerlijk met een gegrilde Argentijnse twist kunnen bereiden. Natuurlijk is er ook aan de kleine bambini gedacht met pasta’s, pizza’s of een lekkere Hollands hap van friet, oma’s appelmoes en een vettige snack. Let life taste good hebben ze vast en zeker gedacht bij La Famiglia. Ervaar het zelf.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ilja Morsink

Heerlijke avond gehad, goed eten met zorg en passie opgediend.

do 07 november 2019

Ronald Buitenhuis

Het eten was zeer smaakvol. De service was ook prima. Vriendelijke personeel. Als je geen kinderen om je heen wil, is het aan te raden om wat later op de avond heen te gaan. Voor kinderen is het een zeer geschikt restaurant. Klein puntje van kritiek, de tafel was wat wiebelig.

wo 06 november 2019

Chris Petersen

Heerlijk informeel en kindvriendelijk restaurant waarin de klant altijd centraal staat.

za 02 november 2019

S.

We hadden een stokbroodje vooraf. Met kruidenboter. Deze zat in een zakje. Dat was wel jammer. Verder heel lekker gegeten.

za 12 oktober 2019