account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Provence

La Provence

La Provence biedt u zowel een gezellig huiskamerrestaurant als een plek voor puur culinair genieten. Kwaliteit en liefde voor mooie producten ontmoeten hier de vriendelijkheid en gezelligheid van weleer.

Innovatie en vernieuwing staan hoog in het vaandel bij restaurant la Provence in Driebergen. Kom langs, laat u verwennen en proef de verrassende smaken van toen en nu!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sven Volcke

Wat een aangenaam gezellig restaurant! Aangename bediening, uitstekend eten, uitmuntende wijn. Een van de beste waar ik al ben geweest. Ik heb er de rit van 250 km zeker nog voor over!

za 02 maart 2019

D.

Heerlijke avond in alle opzichten

wo 27 februari 2019

Sjoerd van Wanrooij

Sommige dingen in het leven kloppen gewoon. Eten bij La Provence is daar een prima voorbeeld van. Ongedwongen, altijd op niveau, met zeer attente bediening en prachtige en smaakvolle gerechten. Chapeau!

di 26 februari 2019

Manuel Castro

Geweldige avond, met verrassende gerechten, prima begeleid door het team en van mooi uitleg voorzien. Sommige gerechten waren kunstwerken waar je steeds met kleine hapjes de verschillende smaken en geuren absorbeerde en er intens van kon genieten. De wijnen waren goed gekozen.

za 16 februari 2019